tirsdag den 21. december 2010

Euroopan Nissan Leaf saa aina-yhteys, voit kytkeä jopa AC langattomasti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/european-nissan-leaf-gets-always-on-connection-lets-you-turn-up/:
Nissan Leaf saa aina-yhteys, voit kytkeä jopa AC langattomasti
Olemme jo ihmettelivät Chevy Volt kykyä voit kääntää ylös AC kun se on vielä kytketty / C, kiitos sen OnStar app. Nyt voimme vahvistaa eurooppalaista Nissanin Leaf on saada samanlaista toiminnallisuutta, ja se sanoi olevan vakio - ei kuukausimaksuja kuten sinua kiinni siitä voltin. Emme ole vieläkään varma kuka tarjoaa langattoman yhteyden Yhdysvalloissa, mutta ulkomailla se on kohteliaisuus Telenor Connexion , jonka avulla matkapuhelimeen tai tietokoneelle pääsyn Carwings Data Center etänä tarkistaa latauksen tilan ja muuttaa auton ilmasto valvonta . Vuonna EV auton lämmitys ja jäähdytys voi olla kaksi suurinta putkissa laivalla akut, joten tämä kyky saada auton ylös tai alas hehkuttaa kun se on vielä kytketty voisi auttaa sinua viettää enemmän kW: ja vähemmän acclimatizing.

Jatka käsittelyssä Euroopan Nissan Leaf saa aina-yhteys, voit kytkeä jopa AC langattomasti

Euroopan Nissan Leaf saa aina-yhteys, voit kytkeä jopa AC langattomasti perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 18:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar