tirsdag den 21. december 2010

Uusi Apple TV, Roku media serpentiinit kilpailu murtaa miljoona myynti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/new-apple-tv-roku-media-streamers-race-to-break-one-million-in/:
Utelias ajoitus ei? Tänä aamuna Cupertino PR osasto on puhallettu pois liepeet siitä, että uudenaikainen Apple TV - mikä vain toimitukset alkoivat kolme kuukautta sitten - odotetaan ylittää miljoonan rajan myynnissä ennen joulupäivänä. Ilmeinen huomio on vaikea sivuuttaa: "Se on paljon ja harrastus . " Ja joo, se on. Mutta se on todennäköisesti enemmän tekemistä suuntauksia kuluttajien ostovoiman ja ilahduttavan alhainen 99 dollaria hintaluokkaan kuin mitään muuta, ja jos epäilet, että logiikka, sinun pitäisi luultavasti istua alas ja Roku toimitusjohtaja Anthony Wood. Ihmiset on Business Insider teki, ja Wood tunnusti, että Roku tiedotusvälineet serpentiini myynti on tosiasiallisesti kaksinkertaistunut käyttöönoton jälkeen toisen sukupolven Apple TV. Kuten tarina menee, Jobs ei koko alan vankka suuntaamalla kuluttaja huomiota digisovittimeen valtakunta, ja alkeellisinta Roku vähittäismyynnissä vain 59 dollaria , on melko selvää, että porukka ajaa kovaa kaupat. Roku myös odottaa myyvänsä miljoonannen laatikko, jonka lähellä tämän vuoden, mutta tietysti se oli paljon pitempi kuin kolme kuukautta tehdä niin. Silti varten ja tulija, myynti miljoona mitään (saati katsomalla 50.000.000 dollaria tai enemmän vuosittain myynti) on melko saavutus.

Jatka käsittelyssä Uusi Apple TV, Roku media serpentiinit kilpailu murtaa miljoona myynti

Uusi Apple TV, Roku media serpentiinit kilpailu murtaa miljoona myynnin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 09:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TUAW | lähde Business Insider | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar