tirsdag den 21. december 2010

ZigBee viimeistelee vähän virtaa, RF standardi syöttölaitteet, voisi lopulta tappaa IR hyvää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/zigbee-finalizes-low-power-rf-standard-for-input-devices-could/:
ZigBee viimeistelee vähän virtaa, RF standardi syöttölaitteet, ehkä lopulta tappaa IR hyvää Yli vuoden käyttämättömänä kanavapujottelu ja valikon selaus olet varmasti kehittänyt hienosti hiottuja IR shootin taidot tietäen, joka pinnat ja ei vastaa lähettämiä alla toimiva yleiskaukosäädin kuin yrität pomppia säteen noin kasa lehtiä ja sooda tölkit olohuoneen pöydällä. Nämä taidot ovat nopeaa ja vanhentumisen ansiosta uuden ZigBee Input Device standardi, joka lopullisesti voisi panna TV kaukosäädintä maailmaan RF tukku. No, se voisi, jos se havaitsee enemmän menestystä kuin jo olemassa olevien ZigBee kaukosäädin spec on onnistunut. Uusi Input Device standardi perustuu, että sanotaan vaativat vähemmän mehua kuin IR joten ne väsynyt ja ristiriitaiset AA: laiset voisi kestää jopa pidempään. Se tulee myös työn hiiret ja näppäimistöt ja niiden kaltaiset, mutta luonnollisesti olemme kaikkein optimistisia kaukosäätimet, vaikka tämä on hieman liian myöhäistä meille sammuttaa meidän PS3S kanssa Harmonyilla .

Jatka käsittelyssä ZigBee viimeistelee virransäästötilaan, RF standardi syöttölaitteet, voisi lopulta tappaa IR hyvää

ZigBee viimeistelee vähän virtaa, RF standardi syöttölaitteet, voisi lopulta tappaa IR hyvän alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 15:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar