tirsdag den 21. december 2010

Vanhempien valvonta järkyttävä! iPad käyttö johtaa kalliita in-app Smurfberry tilaukset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/parental-supervision-shocker-ipad-use-leads-to-costly-in-app-sm/:
Kun Neuvostoliitto romahti, voi sen ns satelliitti valtioiden oli taistelu löytää keinoja pitää pystyssä - eikä vähiten Smurf Village, että linnake yhteisöllinen elin, jossa kaikki näyttää lähes identtiset, on sama sukunimi, ja toimii "mukaan hänen mahdollisuuksiaan" (ja paluu elämään "mukaan hänen tarpeisiinsa"). Miten Papa Smurf ja Co säilynyt neuvostoajan jälkeisten geopoliittinen ilmapiiri? Näyttää siltä, että Capcomin Smurffit "Village peli IOS ehkä vapaa, mutta in-app ostaa maksaa kalliisti. Oikeastaan se on in-app ostojen että ennen lukutaidon leikki tehdä joka maksaa kalliisti. Ja tämä on opetus siitä, että monet vanhemmat ovat selville, mukaan äskettäin AP artikkelin, jossa todetaan, että "varoituksia voidaan varoittaa vanhempia, mutta se on epätodennäköistä, että he estävät lapsia, jotka eivät osaa lukea eivätkä ymmärrä rahaa . " Toki Smurfberries voi kasvaa vapaasti maaginen puita, mutta virtuaalinen kottikärryt täynnä 'em on pyörittää 60 dollaria.

Vanhempien valvonta järkyttävä! iPad käyttö johtaa kalliita in-app Smurfberry tilauksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 19:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Yahoo! | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar