fredag den 24. december 2010

Uusi Solar Reaktorin Prototype paljastettiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Yxip7W3Rsc8/story01.htm:
chrb kirjoittaa "tutkijat California Institute of Technology ja Swiss Federal Institute of Technology on julkistanut uudet aurinkopaneelit reaktorin prototyyppi, joka suoraan muuntaa hiilidioksidia tai veden hiilimonoksidia tai vetyä, vastaavasti. tiivistelmä on saatavissa Science. lainaten BBC kirjailla : "prototyyppi ... käyttää kvartsi-ikkuna ja kuilujen keskittää auringonvalon sylinteri vuorattu cerium oksidi, joka tunnetaan myös nimellä ceria. Ceria on luontainen taipumus hengittää happea, koska se kuumenee ja hengittää, koska se jäähtyy. Jos , kuten prototyyppi, hiilidioksidia ja / tai vesi pumpataan aluksen ceria tulee nopeasti nauhat happea niistä kuin se jäähtyy, luo vedystä ja / tai hiilimonoksidin. ... prototyyppi on selvästi tehoton, polttoaineen luonut hyödynnetään vain välillä 0,7% ja 0,8% aurinkoenergia otetaan alusta. Suurin osa energiasta häviää lämpöhäviöt reaktorin seinään tai uudelleen säteilyä auringonvaloa takaisin kautta laitteen aukkoa. Mutta tutkijat ovat vakuuttuneita että tehokkuutta voidaan säätää jopa 19% voidaan saavuttaa parempi eristys ja pienempiä aukkoja. Tällainen tehokkuus hinnat, he sanovat, voisivat varten kannattava kaupallinen laite. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Maksu What You Want - kestävää liiketoimintaa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0HhzBWjRMAY/story01.htm:
revealingheart kirjoittaa "Vuonna 2010 tulee lähelle, se voisi muistetaan vuoden palkka-mitä-te-want hinnoittelua pääsi valtavirtaan. Yhdessä kahden Humble Indie Kimput YAWMA tarjoaa peli ja musiikki nippu, ja Rock, Paper ja haulikko raportit kummallisen nimeltä kimppu Väärä teki auttaa rahoittamaan kehittäjä, joka supistui keuhkokuume. Lisää esimerkkejä kun punertava lyhyesti antaa käyttäjilleen lahjoittaa summan heidän valitessaan uusituille kirjanpitoa, kun ne, joilla on taloudellisia vaikeuksia, Indie Musiikki Cancer Drive käynnistettiin Songs for Cure syöpätutkimukseen ja Mavaru käynnisti verkkokauppa, josta käyttäjät voivat ostaa albumit jostain paljon. Voi maksaa-mitä-te-haluat tulla kestävä valtavirran liiketoimintamalli? Vai onko tarkoitus olla jatkuva kokeilu pienemmille ryhmät? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




HTC 7 Pro osoittaa ylöspäin O2 Germany sivuilla, lupaukset tammikuussa julkistettu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/htc-7-pro-shows-up-on-o2-germanys-site-promises-january-launch/:
HTC oli sidottu "ensi vuoden alussa", ja 7 Pro: n markkinoille Euroopassa, ja kun ajattelee sitä, tammikuu on vain niin "aikaisin" kuin saat. O2: n poikien ja tyttöjen Saksassa on ilmennyt teaser sivun QWERTY varustettu Windows Phone 7 luurin sanoen se olettaa olevan saatavilla ensi kuussa - lupaava merkki, todellakin. Myönnettäköön, laukaisupäivät voi aina luistaa, mutta ottaen huomioon miten kipeästi maailma tarvitsee enemmän maisema QWERTY vaihtoehtoja WP7, olisimme varmaan se on yksi HTC: n tärkeimmistä tavoitteista on saada tämä asia painetaan.

[Kiitos, Jens]

HTC 7 Pro osoittaa ylöspäin O2 Germany sivuilla, lupaukset tammikuussa julkistettu perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 17:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde O2 Germany | Lähetä | Kommentit

Skype hyvin toipumaan, ryhmä videopuhelut jälleen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-well-on-the-road-to-recovery-group-video-calls-restored/:
Meillä meinasi mitä joulu oli kuin ennen Skype, ja se ei ollut miellyttävä. Tietenkin, VOIP ja videoneuvottelut koskaan korvata isoäidin Pat's pizzelles, mutta tekniikka varmasti ei tee ennen loman suunnittelu on paljon helpompaa. Omalta osaltaan Skype ei ole mennyt liian yksityiskohtaisesti sitä, millaiset sen viimeisimmän katkoksen (jotain "mega-supernodes"), vaikka tätä kirjoitettaessa ryhmään videopuhelut näyttää takaisin ja toimitusjohtaja Tony Bates on ilmoittanut, että asiakkaat korvata palvelun keskeytymisestä on ilmainen ja pay-as-you-go asiakkaat saavat hyvityksen ilmainen 30 minuutin SkypeOut soittaa lankapuhelimiin, kun maksetaan tilaajat saavat ilmaiseksi viikon palvelu. Pidä silmällä Skype-blogi uusia päivityksiä, ja pidämme peukkuja, että tänä vuonna ei tarvitse tietää, mitä New Year's Eve on kuin ilman Chatroulette. Kuten Skype itse, miten he ovat olleet kosiskelua yritysasiakkaille he vain olla onnellinen, jos tämä ei tee liian paljon vahinkoa niiden lähestyvästä IPO.

Skype hyvin toipumaan, ryhmä videopuhelut palauttaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Yahoo | lähde Skype Blogi | Lähetä | Kommentit

23 vuotta Kulttuuri Hakkerointi Perl

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NwdkQeIk28o/story01.htm:
Modern Perl kirjoittaa "Larry Wall, luoja Perl, heijastuu Perl historia hakkerointi sen kulttuurissa subverting reduktionistinen kulttuuri Unix keksiä ideoita ohjelmointi kielen ja kulttuurin Perl 6 ja sanallinen aikido käytetään rohkaisemaan rehellinen arvostelijoita on tullut arvokas vastaajat. Perl osoittautui 23-vuotias viime viikolla, ja Perl 6 on saatavilla. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Crookes, RIAA, MPAA, ICE - "Linkitys julkaisee"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5juzQiMq23I/story01.htm:
newtley kirjoittaa "Mitä Kanadan Wayne Crookes, Big 4: n RIAA, Hollywoodin MPAA ja upouusi ICE agentti Andrew Reynolds on yhteistä? He kaikki väittävät linkittäminen on sama kuin julkaiseminen. Crookes käyttää sitä vaatia Kanadan korkein oikeus tehokkaasti sammuttaa net Kanadassa. With RIAA ja MPAA tarjoaa aloitteen, "Obama hallitus käyttää Andrews [lue ICE - US Immigration ja Customs Enforcement] yrittää sammuttaa viattomia sivustoja, ja sen puolesta, Hollywood ja Big Music. alueet "syytetään edistää verkkopiratismi, ja se oli välttämätöntä verkkotunnusten haltuun ilman oikeudenkäyntiä ja ilman sivustot mahdollisuutta vastata. Miksi? Tällaiset sivustot ovat" tuhoavat Yhdysvaltain talouden. " Unohda laillisesti nimitetty tuomioistuimissa, näyttöä tai asianmukaista. Hollywood ja Big Music sääntö. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Nokia E7 osumia Amazon: palkka 679 dollaria ja he lähettää sen, kun he ovat saaneet sitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/nokia-e7-hits-amazon-pay-679-and-theyll-ship-it-when-theyve/:
Olet varmaan odottaa muutaman viikon ainakin - mutta jos haluat laittaa tilaukseen ajoissa, Amazonin Yhdysvaltain sivusto on enemmän kuin mielellämme nimesi Nokian uusin QWERTY hirviö. E7 on käynnissä stout 679 dollaria - eikä se ole kolmannen osapuolen välityksellä, että on Amazonin suoraan hinta virallinen amerikkalainen versio puhelimen täyden valmistajan takuu. Tuntuu tyyris meille, mutta Amazonin hinnoittelu on taipumus vaihdella melko säännöllisesti, joten emme olisi lainkaan yllättynyt tänä syksynä vähän mennessä puhelin todella alukset - ja jos Espoon ilmoittaa väitetty MeeGo -powered N9 mennessä aika E7: n käytettävissä, ne saattavat tarvita alennus on paljon.

[Kiitos, adgg]

Nokia E7 osumia Amazon: palkka 679 dollaria ja he lähettää sen, kun he ovat saaneet sen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 15:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Engadget Podcast, elää viisitoista EST!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/the-engadget-podcast-live-at-3pm-est/:
On jouluaatto, alias "loma", ja olemme täällä potkia takaisin parhaat kuppi kuumaa kaakaota (Marshmallow-kruunasi luonnollisesti) ja puhua siitä, mitä on todella tärkeää elämässä: tekniikka. Tutustu virta ja live chat tauon jälkeen.

PS Ja älä unohda, että ustream on Android ja iPhone asiakkaita myös, jos olet pois ja noin, ja ei voi liittyä annetun Flash-pohjainen hauskaa alla.

Jatka käsittelyssä Engadget Podcast, elävät viisitoista EST!

Engadget Podcast, elää viisitoista EST! perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 14:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Paras asia Mods Vuodesta 2010

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4Pcm53DpvQg/story01.htm:
arcticstoat kirjoittaa "Kuka sanoo PC Modaus on kuollut? UK tech-sivuston bit-tech on pyöristetty parhaassa tapauksessa mods vuoden, esitellään uskomattoman määrän innovaatioita, osaamista ja ammattitaitoa. tietokoneesta tehty betonin kopio Cray -1 alustasta Art Deco-tyyliin puusta radio, nämä ovat aivan uskomattomia teoksia. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Hollanti tutkijat kehittävät puoli miljoonaa euroa, "edullinen" super laser

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/dutch-scientists-develop-half-million-euro-affordable-super-l/:
Ihmiset on Eindhoven University of Technology (TU / e) on rakastavasti tarkoitettu heidän uusimman osuus tieteen maailmaan kuin "köyhän miehen X-FEL." X-FEL, tai X-ray vapaa-elektroni Laser, on kuin supervahva video mikroskoopilla, joka muuntaa elektronit röntgensäteilyä tarkkailla nopeiden molekyylien liikettä. TU / e: n super laser vaihtoehto riippuu yksinomaan hyvin erityinen Pillisipuli elektroneja tehdä sama asia, joka mahdollistaa paljon pienempi (se sopii pöydälle), paljon halvempaa asennus. Kun arviolta puoli miljoonaa euroa, laser tuskin halpaa, mutta se on paljon edullisempi kuin kilpailu: Stanford 's X-FEL kulkee satoja miljoonia dollareita, ja toimenpiteitä koko kilometri. TU / e tutkijat myöntävät, että heidän laser voi tehdä kaikkea, että X-FEL voi, mutta hei, saat mitä maksat. Jopa seuraavaksi TU / e? In vitro sianlihatuotteissa. Yummy.

Hollanti tutkijat kehittävät puoli miljoonaa euroa, "edullinen" super laser alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 13:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Valkoinen talo varoittaa supertietokone Arms Race

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YcENs5vULCQ/story01.htm:
dcblogs kirjoittaa "Valkoisen talon tiede neuvonantajista raportti viime viikolla, sanoi petaflop-by-petaflop rotu saavuttaa ykkössijan Top500 voisi osoittautua kalliiksi ja siirtää rahaa supertietokoneiden tutkimusta." Vaikka se olisi harkitsematonta antaa itsemme laskee merkittävästi jäljessä kollegoilta osalta tieteellisen suorituskyvyn vertailuarvoja, jotka ovat todistettavasti käytännön merkitystä, yksi-mielinen keskittyä säilyttää selkeä ylivoima kannalta floppeja määrä ei todennäköisesti ole kansallisten etujemme mukaista ", raportissa todetaan (PDF). On kehottaneet supertietokoneiden yhteisö laajentaa benchmark lisätoimenpiteitä Top500: n Linpack. sanotaan Graph500, tietojen vaativille sovelluksille, joissa nopeaa toteuttamista kuvaajan toiminta "on enemmän merkitystä," mutta myös myöntää, että se on vaikea luottaa johonkin toimenpide. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.