fredag den 24. december 2010

Skype hyvin toipumaan, ryhmä videopuhelut jälleen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-well-on-the-road-to-recovery-group-video-calls-restored/:
Meillä meinasi mitä joulu oli kuin ennen Skype, ja se ei ollut miellyttävä. Tietenkin, VOIP ja videoneuvottelut koskaan korvata isoäidin Pat's pizzelles, mutta tekniikka varmasti ei tee ennen loman suunnittelu on paljon helpompaa. Omalta osaltaan Skype ei ole mennyt liian yksityiskohtaisesti sitä, millaiset sen viimeisimmän katkoksen (jotain "mega-supernodes"), vaikka tätä kirjoitettaessa ryhmään videopuhelut näyttää takaisin ja toimitusjohtaja Tony Bates on ilmoittanut, että asiakkaat korvata palvelun keskeytymisestä on ilmainen ja pay-as-you-go asiakkaat saavat hyvityksen ilmainen 30 minuutin SkypeOut soittaa lankapuhelimiin, kun maksetaan tilaajat saavat ilmaiseksi viikon palvelu. Pidä silmällä Skype-blogi uusia päivityksiä, ja pidämme peukkuja, että tänä vuonna ei tarvitse tietää, mitä New Year's Eve on kuin ilman Chatroulette. Kuten Skype itse, miten he ovat olleet kosiskelua yritysasiakkaille he vain olla onnellinen, jos tämä ei tee liian paljon vahinkoa niiden lähestyvästä IPO.

Skype hyvin toipumaan, ryhmä videopuhelut palauttaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Yahoo | lähde Skype Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar