fredag den 24. december 2010

Volvo kääntyy C30 viistoperä tulee EV, lainat pois lyhyen koeajon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/volvo-turns-the-c30-hatchback-into-an-ev-loans-it-out-for-a-sho/:
Volvo kääntyy C30 viistoperä tulee EV, lainat pois lyhyen koeajon
Monin tavoin Volvo n C30 on täydellinen sekoitus modernia tyyliä ja retro mielekkyyttä sen aggressiivinen front-end ja ylimitoitettu lasi luukku takaisin. Nyt, EV mallin, se näyttää paremmalta kuin koskaan. Okei, joten voisimme tehdä ilman pakollista grafiikka jopa puolella, mutta siiven takana (kuva alla) antaa sille sileä profiili, ja joo, me mainita se EV ? Auto on palkittu 110hp vastaavan sähkömoottori ja 24kWh akku, joka odotetaan tuottavan keskimäärin 100 mailia arvosta valikoima sekä suorituskykyä että mukaan Truth About Autot, vastaa nykyistä bensiinikäyttöisen version's. Käsittely myös sanotaan vielä opetetaan huolimatta 260lb paino haittaa. Volvo on sitomista auto tulee tehdä ulkonäkö kuin 2012 malli, mutta emme vierasta onnekas Ruotsin kuljettajien on saada ensimmäinen halki tässä yksi.

Jatka käsittelyssä Volvo kääntyy C30 viistoperä tulee EV, lainat pois lyhyen koeajon

Volvo kääntyy C30 viistoperä tulee EV, lainat pois lyhyen koeajon perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 17:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde The Truth About Cars | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar