fredag den 24. december 2010

Nanopore DNA sekvensointi tekniikka lupauksia koko genomin minuuttia tai rahat takaisin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/nanopore-dna-sequencing-technique-promises-entire-genome-in-minu/:
Tutkijat tarkentaa nopea nanopore DNA sekvensointi tekniikka, koko genomin minuuttia tai rahat takaisin
Nämä epämääräisesti edullinen DNA testit lupaavat kertoa vain miten todennäköisiä on tuhoamien noin kamala ja väistämätön geneettinen vaivansa tulevaisuudessa? He vain katsoa murto-osa bittiä ja keikkuu ja emäkset, jotka muodostavat oman geneettisen koodin. Ei kisan kehittää nopea ja edullinen tapa järjestyksessä ihmisen koko perimä, prosessi, maksaa noin miljoona dollaria nyt ja kestää ikä, mutta kautta tekniikka tekeillä Imperial College London , voidaan tehdä muutamassa minuutissa pari taalaa 10 vuotta. Prosessi perustuu nanohuokosiin, jotka go-tech yrityksille yrittää vetää tämän pois. Periaatteessa DNA nauha on läpi 2 Nm reiän piisiru ja koska se liikkuu kautta, että siru voi käyttää sähkövarauksen lukea Strandin koodaava sekvenssi. Se on sitten sylkäistä ulos supertietokoneen crunch numerot nopeudella 10 miljoonaa perustaa sekunnissa, ja muutamassa minuutissa, sinäkin voit olla noin kova tiedot, jotta voit älyttömästi tulevaisuuden - ja ehkä paikka laittaa iPod myös.

Nanopore DNA sekvensointi tekniikka lupauksia koko genomin minuuttia tai rahat takaisin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 08:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Imperial College London | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar