fredag den 24. december 2010

Monster hakee Fanny Wang, levittäjä hienoa knockoff kuulokkeet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/monster-sues-fanny-wang-purveyor-of-knockoff-headphones/:
Monster Cable hallituskauden oikeudellisen terrorin on johtanut useita asioita vuosien varrella: tiff Chicago Bears yli "Monsters of Midway" lempinimi, oikeusjuttu vastaan minigolf yhtiö , ja lopulta jopa kova kielto sivuilla Engadget. Mutta emme voi sanoa, että olemme koskaan odotettu tavoite Monster oikeusjuttu yrittää käyttää asiassa halpa ilmaista julkisuutta. No, yllätyksiä tulee kaikissa muodoissa: ihastuttavan, nimeltä Fanny Wang on nyt ylpeänä julistaa, että se on haastanut kopiointi Monster's Beats kuulokkeet ja yrittää pisteet hieman vapaata hyvää mainetta - vaikka vaikuttaa siltä, että Fanny on kuulokkeet ovat todella melko lähellä kopio Beats. (Just tarkistaa kuva yllä).

Jotta saisit käsityksen naurettavuuden työssä, Fanny on tällä hetkellä hosting kopio Beats suunnittelu patentti omasta verkkosivuilla vieressä kumottiin maksuja. Fanny väittää sen kuulokkeet ovat erilaiset pakkaukset ja suunnitelmiin pieniä eroja siten, että "ei järkevän kuluttajan todennäköisesti sekoittaa nämä kaksi", jota me kai on kiistatta totta - mutta olimme myös huomauttaa, että Fanny alkuperäinen lehdistötiedote ylpeänä julistaa, että "sama ääniteknikko joka suunnitteli Beats by Dr. Dre akustiikka puututtava Fanny Wang kokoelma. " Kopioi, sattuma, tai ovela PR strategia? Voit olla tuomari ... nyt.

Monster hakee Fanny Wang, levittäjä hienoa knockoff kuulokkeet perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 10:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Fanny Wang | Ota | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar