fredag den 24. december 2010

EOps Noisezero i + Eco korvanapit saada cornstartch rakentaminen, helposti suunnittelu (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/eops-noisezero-i-eco-earbuds-get-cornstartch-construction-fing/:
Vaikea sanoa, kun (tai jos) näiden beauts koskaan osuma markkinoille, mutta olemme kaikki ideat he liikkuvat varsin reippaasti, jos sijoittaa mitäänsanomaton sellainen myymälä, joka pyrkii myymään hedelmiä, oheislaitteiden ja asioita voimakkaasti etuliitteellä "i . " Suunniteltu Michael Young on lyöttäytynyt kanssa EOps luoda Noisezero i + Eco Edition nappikuulokkeet, jotka on rakennettu maissitärkkelystä (tiedätte, kunniaksi Ma Earth), joka on varustettu iPod / iPhone-friendly inline kaukosäädin ja varustettiin ainutlaatuinen muotoilu väitetään helpottaa näiden liitettäväksi oman korvakäytävään. Olemme kertoneet, että he lopulta saatavilla hiilellä, maalaismainen ruskea, keskiyön sininen ja salvia vihreä, ja kyllä, kantolaukku olisi mukana. Harmi siellä nary vihje, jossa voit itse ostaa 'em, mutta videon alapuolella tauko antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä metsästää.

Jatka käsittelyssä EOps Noisezero i + Eco korvanapit saada cornstartch rakentaminen, helposti suunnittelu (video)

EOps Noisezero i + Eco korvanapit saada cornstartch rakentaminen, helposti suunnittelu (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 19:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde Michael Young , Dezeen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar