fredag den 24. december 2010

Skype viimein tuo videopuhelut mobiili

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-finally-bringing-video-calling-to-mobile/:
Olkaamme siis asettaa tämän sinulle: Skype on kertonut kaikille, että se tulee olemaan tehdä sarjassa video liittyvät ilmoitukset "CES ensi kuussa ... ja se osallistuu paneelin nimeltä "Videopuhelut Gets Valmis Primetime," niin joo, on sanomattakin selvää, olisimme arvata, että Skypen vihdoin valmis aloittamaan mobiili videopuhelut peli isossa tavalla. Oli miten oli, viimeinen palapelin suodattuu meidän postilaatikkoon tänä aamuna: apua asiakirjan Skypen sivuilla yksityiskohtaisesti tehdä videopuhelut Skype for iPhone. Emme tiedä, onko siellä vastaavaa asiakirjaa siellä Android, Symbian, tai muita käyttöjärjestelmiä, mutta emme varmasti toivoen - sillä jos nämä kaverit tulevat pöytään kerralla versiot kaikkien tärkeimpien puhelin alustoja, meillä tunne he ovat hallitsee mobiili-to-mobile ja mobiili-PC-videopuhelut markkinoille ei ole aikaa.

Niin, ja tässä on hieman trivia tosiasia sinulle: Nokia N900 oli oikeastaan ensimmäinen laite saada virallista videopuhelut tukea Skype, joten tämä ei ole ensimmäinen näitä tyyppejä - mutta se tulee varmasti olemaan ensimmäinen kerta, kun he "ve otettu sen massamarkkinoille. Tuntuu he luultavasti ovat MeeGo rakentaa valmiina, ainakin.

[Kiitos, Nelson]

Skype viimein tuo videopuhelut mobiili perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 11:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Skype | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar