fredag den 24. december 2010

Apple hakee "logo antenni patenttia, piilottaa resonaattori taakse merkki ilmaisin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/24/apple-applies-for-logo-antenna-patent-hides-your-resonator-be/:
Apple hakee "logo antenni patenttia, piilottaa resonaattori taakse merkki ilmaisin
Upottaminen antenni ulkoisen ruumiin puhelimen? Ehkä ei niin hyvä idea . Piilottelu takana logo kuulostaa hieman enemmän käytännön ja se ajatus Apple kirjoitti vuonna patenttihakemuksen päivätty 17 kesäkuu 2009, takaisin ennen kuin tiesimme antennit ja portit voidaan niin pahoin sulautuvat. Se oli myös ennen tiesimme iPad , joka näyttää olevan yksi näistä ns logo antennit "sisällä, koska löysi iFixit tekivät likainen juttu . Samaa voidaan sanoa iMacit , joissa on myös antennit peering kautta omenanmuotoinen reikä välttää vastaanoton aiheuttamat ongelmat alumiinirunko. Se näyttää olevan hyvä ratkaisu, mutta ei aivan uusi yksi. Kohteessa kuljeksivat USPTO arkistot löytyi samanlainen 2003 patenttia Dell kutsutaan myös "Logo antenni," iso ero on se, että vaikka Applen logo muodostaa ikkunan antenni logon Dellin patentti todella on antenni.

Apple hakee "logo antenni patenttia, piilottaa resonaattori taakse brändin indikaattori perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 joulukuu 2010 09:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Ilmeisen Apple | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar