fredag den 24. december 2010

Cambridge kehittämällä mielen lukeminen "tietokone liitäntä kasvonsa Charles Babbagen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/cambridge-developing-mind-reading-computer-interface-with-the/:
Jo vuosien ajan tutkijat ovat tutkineet tapoja luoda laitteita, jotka ymmärtävät sanallinen vihjeitä siitä, että otamme itsestäänselvyytenä ihmisen ja ihmisen vuorovaikutusta. Yksi mielenkiintoisia projekteja olemme nähneet viime aikoina johtaa professori Peter Robinson Computer Laboratory Cambridgen yliopistossa työskentelevä mitä hän kutsuu "mieli-lukulaitteet," joka voi päätellä henkiset tilat ihmisiä niiden elekieltä. Analysoimalla kasvoja, eleitä ja äänensävyä, toivotaan että koneet voisivat tehdä enemmän hyötyä (helvetti, olimme tyytyä "vähemmän turhauttavaa"). Peep video tauon jälkeen nähdä Robinson käyttäen perinteisiä (ja ärsyttävää) satnav laite, vs. joka sisältää sekä Cambridgen "mielen lukeminen" käyttöliittymä ja humanoidi pää mallina että Charles Babbage. "Siten, että Charles ja pystyn kommunikoimaan" Robinson sanoo, "osoittaa meille tulevaisuutta, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa koneiden kanssa." Seuraava pysäkki: outo laakso !

Jatka käsittelyssä Cambridge kehittämällä mielen lukeminen "tietokone liitäntä kasvonsa Charles Babbagen (video)

Cambridge kehittämällä mielen lukeminen "tietokone liitäntä kasvonsa Charles Babbagen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 21:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde IEEE Spectrum | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar