lørdag den 1. oktober 2011

AT & T alkaa kuristus Heavy Langaton tietojen käyttäjille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ggBDqS4u7zE/ATampT-Starts-Throttling-Heavy-Wireless-Data-Users:

tekgoblin kirjoittaa "AT & T on alkanut tossing ulos varoituksia käyttäjille, jotka kuuluvat top 5% tietojen käyttäjien heidän langattomaan verkkoon. & T ilmoitti tästä muutoksesta takaisin heinäkuussa ja alkaa nyt todella valvoa sitä."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Michael Nielsenin Free Video Courseware On Quantum Computing

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0a3Mzt0QSI/Michael-Nielsens-Free-Video-Courseware-On-Quantum-Computing:

Uusi submitter quax kirjoittaa "Michael Nielsen, joka mukana kirjoittamassa kirjaa Quantum Computing, julkaistiin joukko lyhyt video luentoja blogissaan kesällä (linkki Google cache). He tekevät suuren johdatus aiheeseen. Mutta tässä on saalis : Koska muita työhön liittyviä velvollisuuksia, hän pysähtyi alle Kurssin, ja vain se loppuun, jos hän näkee tarpeeksi kiinnostusta videoita. Katsotaanpa osoittamaan hänelle joitakin numeroita. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mozilla Kehittää Gladius 3D Game Engine

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qzVgPQjiMNA/Mozilla-Develops-Gladius-3D-Game-Engine:

Nimetön lukija kirjoittaa "Mozilla kehittää omaa 3D-moottori nimeltään Gladius osana laajempaa Paladin projekti, jonka tavoitteena on tuoda 3D Web. Kuten kaikki ohjelmoijat tietävät, paras tapa oppia on kokeilla, ja juuri siitä Mozilla on tekemässä. kehittämiseksi Gladius joukkue päätti luoda peli nimeltä RescueFox (paras pelasi Firefox). Se on hyvin yksinkertainen prototyyppi, ja Mozilla ei ole kiinnostunut ottaen sitä edelleen, mutta tavoitteena se palveli oli tuoda esiin mitä vielä tehtävä, jotta Gladius vankka selaimen 3D-moottori ratkaisu. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






"Niille, jotka eivät halua uskoa"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HJhWPJC1r1I/:

anonymous

Tunnen itseni epämukavan kuin profeetta. Vuonna tammikuu , ja jälleen viime viikolla , minä kirjoitin mahdollisuus UAV aseina terroristit, eilen mies pidätettiin joka "aikoi hyökätä Pentagon käyttää" pieni drone Aeroplanes täynnä räjähteitä ja ohjaa GPS. "Elokuussa Kirjoitin läsnäoleva matkapuhelimia kääntämällä maailmasta Panopticon , nykypäivän NYT on artikkeli tavallisista korealaiset maksaa hallituksen vasikka on scofflaws kuvallinen todisteita. Viime vuonna kirjoitin pala varten Mursu noin ratkaiseva merkitys verkossa pseudonymity varten bloggers raportointi Meksikon huumesodan, nyt kun perinteinen media on ollut kauhuissaan osaksi täydellinen hiljaisuus , eilen päättömän ruumiin yksi tällainen toimittaja, nainen nimeltä Marisol Macias Castaneda, oli löydetty vieressä scrawled viesti varoitus ihmiset eivät kirjoittaa huumekartellien sosiaalisen median sivustoja.


Nämä eivät ole kolme erillistä aiheista. Halvat ja / tai jokapaikan kameroita ja kasvot tekevät valvonta yhä kaikkialla läsnä, hän vaaroja ja epävarmuustekijöitä muiden uusien teknologioiden, kuten harrastajien UAV, johtaa kehottaa vieläkin tarkempiin selvityksiin, ja lopulta verkossa nimettömyys / pseudonymity tulee vain sellainen on olemassa. Tämä ei ole täysin huono asia. Se johtuu crowdsourced valvonta että New Yorkin poliisi luutnantti Anthony Bologna kohtaa kaksi tutkintaa jälkeen ilmeisesti vastikkeetta pippuri-ruiskutuksen mielenosoittajat. Mutta se tarkoittaa kykyä pysyä salanimellä verkossa tulee jatkossa olemaan entistä tärkeämpää tulevina vuosina.


Onko palveluja, jotka yhdistävät ihmisiä verkossa tunnu tajuavan tämän? Valitettavasti vastaus enimmäkseen vaihtelee "Ei" ja "Ei helvetissä." Twitter on ainoa suuri sosiaalinen verkosto, jossa ei ole todellisia nimiä politiikkaa, ja vain yksi , joilla on ollut menossa bat sen käyttäjien yksityisyyttä. Mutta kun verkkolehtien toimittajia Meksikossa jotka uskaltavat kertomuksen brutaalin Drug Wars ovat teloitetut jälkeen niiden todellinen identiteetit ovat sidoksissa heidän verkossa bylines, mutta syyrialaiset ovat vangittuina ja kuulustelivat takia Facebook tilejä, Vic Gundotra on idiotically verrattuna Googlen Plus on reaaliaikaisen nimi politiikkaa "yllään paita ravintola," ja niin Eric Schmidt ja Mark Zuckerberg sisko Randi on vaatinut todellista henkilöllisyyttä on liitettävä kaikki verkossa toimintaa.


Ei todellakaan ole paljon voi tehdä asialle taso hirviömäisiä mitään käsitystä. On downsides verkossa pseudonymity, kyllä, mutta ne ovat massiivisesti suuremmat kuin hyödyt. Valitettavasti sellaisia ​​ihmisiä, jotka pään suuret verkkopalvelut elävät sellaisenaan


Fiddy Cent joutuu kuulokkeiden pelin SYNC 50, lähtölaskenta Ford oikeusjuttu alkaa ... nyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/fiddy-cent-gets-into-the-headphone-game-with-sync-by-50-countdo/:

SYNC 50

No, kun irtisanominen 50 Centin yhdenmukaistaminen kanssa Tyylikäs , se oli vain ajan kysymys ennen räppärin SMS Audio yritys täyttää mitätön. (Onhan Mistä tiedät teidän tölkit ovat laatu, jos niitä ei ole hyväksynyt mies ammuttiin yhdeksän kertaa ja selviytyi.) Emme tiedä, kun langaton SYNC 50 kuulokkeet saapuu tai kuinka paljon he ll maksaa, mutta voit bet osa-aikainen näyttelijä ja yrittäjä on tehdä kierroksia , yrittää myydä meille 40mm kuljettaja, 50-jalka-alue, "ammattimaisesti viritetty DIGITAL EQ" ja vaimennus. Vaikka integroitu musiikkisoitin valvonta on kiva, meidän suosikki ominaisuus voisi olla kyky yhdistää neljä synkronoituu samasta lähteestä. Tutustu galleriassa alla ja muutama valinta silmälasit päässä käyttöturvallisuustiedote tauon jälkeen.


Galleria: SYNC 50



Jatka lukemista Fiddy Cent joutuu kuulokkeiden pelin SYNC 50, lähtölaskenta Ford oikeusjuttu alkaa ... nyt


Fiddy Cent joutuu kuulokkeiden pelin SYNC 50, lähtölaskenta Ford oikeusjuttu alkaa ... nyt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 lokakuu 2011 13:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Web hosts - One-Stop-kauppoja Mass Hakkerointi?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DKWD8vv08SQ/Web-Hosts-mdash-One-Stop-Shops-For-Mass-Hacking:

jjp9999 kirjoittaa "Yli 70000 sivustot olivat vaarantunut viime rikkoo inMotion. tuhansia sivustoja oli turmeltu ja muut olivat tehdyistä muutoksista antaa käyttäjille vaikea päästä tilinsä ja vahvistamisesta vahinkoja. samanlainen hyökkäys iski JustHost takaisin kesäkuussa, ja in rikkoo Australian Web Host DistributeIT juuri ennen, että hakkerit poisteta täysin yli 4800 sivustoja, jotka yritys kyennyt elpymään. vaaratilanteet aiheuttaa huolta että hakkeriryhmiin ohitettavaa yhden tavoitteet ja lyödä Web hosts suoraan, joka antoi mahdollisuuden tutustua kymmenien tuhansia sivustoja, eikä yksittäinen tavoitteita. Vaikka hyökkäykset ovat aiheuttaneet vahinkoa, he eivät olleet yhtä ilkeä kuin ne olisi voitu. sijaan turmelematta ja poisto, hakkerit voisivat olla hiljaa istutettu haittaohjelmat sivustoja tai varastettu asiakastietoihin. Web hosting-yritykset voisivat olla yksi suurimmista reikien valtiosta riippumattomien tietoverkkojen, koska hakkerit voivat päästä aukkojen kautta vasemmalle Web-isäntänä, riippumatta turvallisuutta tietyn sivuston. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Radio Shack inventaario näytön kiilaa iPhone 5 Sprint

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/radio-shack-inventory-screen-pegs-iphone-5-for-sprint/:


Voisiko se olla? Ovatko huhut totta? Jos tämä kuvakaappaus, ilmeisesti poimittu Radio Shack inventoinnissa järjestelmä, on mitään viitteitä, Sprint todellakin lentoliikenteen harjoittajien keskuudessa tarjoamalla iPhone 5. Tämä on linjassa juuri oikealle aiempaa kertomusta Bloomberg ja Wall Street Journal , slating puhelimen osuma Nyt Network lokakuun puolivälissä. Ei ole mitään viitteitä todelliset päivät tässä vaiheessa, mutta jos Sprintin saada Applen seuraavan sukupolven iPhone, emme vierasta me kuulemme aiheesta lisää tiistai .



[Kiitos, Anon]

Radio Shack inventaario näytön kiilaa iPhone 5 Sprint alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 lokakuu 2011 14:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nokia valmistelumateriaalien Linux OS For low-end älypuhelimiin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qpwmQ7bWTV0/Nokia-Preps-Linux-OS-For-Low-End-Smartphones:

itwbennett kirjoittaa "Nokia on menossa, kun low-end-älypuhelin markkinoille Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä koodinimeltään" Meltemi. " Puhelimet odotetaan maksavan alle 100 dollaria ilman tukia. Nokian tiedottaja No-kommentti kommentti meni näin: "Tietenkin, emme kommentoida tulevaisuuden tuotteet tai teknologiat. Voin kuitenkin sanoa, että Mobile Phones joukkue on useita jännittäviä hankkeita teoksia, jotka auttavat yhdistää vieressä miljardia kuluttajaa Internetiin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Amazon To Lose 10 dollaria tulta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pQiejOvXqCY/Amazon-To-Lose-10-Per-Kindle-Fire:

Nimetön lukija kirjoittaa "mukaan tuotannon kustannusten jakautumisesta, se kääntyy pois Amazon on valmis myymään sen uusia tulta klo 10 dollaria tappiota. Analyytikko arvioi, että tulta, hinnoiteltu $ 199, todellisuudessa maksaa 209,63 dollaria tuottaa. Se sanoi, laite on todennäköisesti paljon arvokkaampia Amazon kautta sisällön myynnistä ja ajokykyyn enemmän ostoja verkkosivuillaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Fly Or Die: Compex Sport Elite

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WDbox-Xvzg0/:

Screen Shot 2011-10-01 at 9.41.37 AM

Kanssa Halloween nurkan takana, mikäs sen parempi tapa juhlia kuin katsella meitä animoida minun kuivunutta, eloton raajojen tärähdyksiä tulinen sähköä? Tässä jaksossa Fly or Die, Erick ja katson Compex Sport Elite . Se zaps lihaksia parantaa kuntoaan, hyödyntämistä, ja yleinen vahvuus ja se voi, jos on pakko, sijaisenaan hieronta. Se myös näyttää villisti Freaky kun päällä.


At 849 dollaria se on melko vaikea myydä, mutta huomasin että se auttaa minun Penikkatauti ja, kun se asetetaan voimaharjoittelun tilaan, huomasin selvä parannus sävy. Ajattelin TC yleisö yrittää pysyä kunnossa ja oli minulla oli tämän laitteen takaisin, kun olin koulutusta maraton (pitkä tarina), kuinkahan paljon parempi minun elpyminen olisi ollut? Riippumatta, se näyttää hilpeä kun kääntyi jopa noin 50.


Erick ei samaa mieltä arvioinnista, mutta ei ihana katsella mun hyppiä ympäriinsä kuin sammakon lihakset sirotellaan suolaa.









Arvioidaan iässä Kinect 3D kamera Suodata sisältö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cl2HT5zLjL0/Estimating-Age-With-Kinects-3D-Camera-To-Filter-Content:

theodp kirjoittaa "Hal vuonna 2001:" Olen pahoillani, Dave. pelkään etten voi tehdä sitä [avaa pod lahti ovet]. " Kinect vuonna 2011: "Olen pahoillani, Dave Jr. pelkään etten voi tehdä sitä [Viritä Spice Channel]." Microsoft patentin hakemista julkaistaan ​​tällä viikolla ehdottaa rajoittaa pääsyä television, elokuvien ja videopelien avulla 3D syvyys kamera arvioida katsojien aikojen perustuvat mitat ja mittasuhteet henkilön vartaloa, kuten pään leveys hartioiden leveydellä, ja vartalon pituus kokonaiskorkeus. aikuisten lyhyt aseet ja muut näennäisesti lapsekas mittasuhteet, voidaan ohittaa joku jolla järjestelmänvalvojan salasana. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Osta tämä filmin tai laillisesti ladata sen ilmaiseksi: Your Call

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rC3ZesqR6Os/:

PressPausePlay

PressPausePlay , palkittu dokumenttielokuva uuden digitaalisen kulttuurin, sai ensi-iltansa SXSW aiemmin tänä vuonna. On pelissä elokuvafestivaaleilla ja voit ostaa sen iTunes , Amazon , ja muita digitaalisia maksu sivustoja. Jos et halua maksaa siitä, voit nyt ladata sen kautta torrent ilmaiseksi. Tämä ilmainen vaihtoehto oli välttämätöntä elokuvantekijöille. Kuten Seth Godin sanoo elokuva, ideoita, jotka ovat vapaasti leviävät nopeammin.


Elokuva tutkii vaikutus nykypäivän teknologian kehittyessä meidän kulttuuria ja digitaalisten taiteilijat, muusikot ja elokuvantekijät jotka luovat sen. Elokuvassa, Godin sanoo "ei ole koskaan ollut parempaa aikaa olla taiteilija." Ottaen täysin eri mieltä, teknologian pessimisti, Andrew Keen , isäntä TechCrunch TV: n " innostunut ", sanoo" saatamme partaalla Uuden Dark Age ... jossa luova maailma tuhoutuu. "


Katselu osan elokuvasta, ajattelin olin katsomassa Apple promovideo osoittaen voimaa mitä Mac osaa. Musiikkia ja videoita, jotka voidaan valmistaa tietokoneita, lähes yksinomaan Apple Computers tässä elokuvassa, on yksinkertaisesti uskomaton. Kuten muusikko Moby sanoo, koska ohjelmisto "nyt kaikki Kid ... noin 5 minuutissa voi tehdä mitä kesti 6 kuukautta tai vuotta, 20 vuotta sitten."


Mutta se ei tarkoita että se mitään hyvää. Katso Rebecca Musta . Moby lisää "Jos kaikki on muusikko ja jokainen tekee keskinkertaista musiikkia, lopulta maailma on vain peitetty mediocracy."


Kuten elokuvantekijät sanovat, "digitaalinen vallankumous viime vuosikymmenellä valloilleen luovuutta ja lahjakkuutta ihmisiä ennennäkemättömällä tavalla, vapauttaa rajaton luovia mahdollisuuksia." Mutta, Keen pohtii nuori Hitchcock tai Scorsese tekisi tänään, koska he "slap heidän aikaisin juttuja Facebookissa, YouTubessa, se hukkuisi meressä roskia. "


Elokuva käsitellään myös huolestuttavaa kahtiajako että samaa tekniikkaa taiteilijat käyttävät luoda työnsä myös mahdollistaa helpon piratismia ja tuhoaa olemassa liiketoimintamalleja. Dokumentti ei tarjoa helppoja vastauksia, mutta se tuo esiin vakavia kysymyksiä vaikutus kulttuuriimme.


Löydät free download vaihtoehtoja presspauseplay.com , mukaan lukien vuorovaikutteinen Adobe AIR kanssa poistettuja kohtauksia ja lisää ja pidempi haastattelu leikkeitä. Standard-latausten avulla saat. Torrent-tiedosto ja käyttää vapaita ohjelmistoja, kuten BitTorrent saada elokuvatiedoston. Toistaiseksi on ollut 4000 lataukset.


Miksi on sekä ilmainen versio (vielä enemmän vuorovaikutteinen sisältö) ja maksullisen version samaan aikaan, mikä yhdistetään vain tuumaa toisistaan ​​poispäin? Kun elokuvantekijät allekirjoitti jakelusopimuksen, he sanovat että se oli aina aikovansa lopulta antaa elokuvan pois ilmaiseksi verkossa. Tavoitteena oli koskaan tehdä rahaa, vaan tehdä elokuvan ihmiset jakaisivat ja ajatella.


Andrew Keen haastateltiin elokuva, mutta hän kääntää kamerat ympärillä elokuvantekijät Austinissa. Tässä haastattelussa Keen teki ruotsalaisen yhteistyön johtajat David Dworsky ja Victor Kohler kello SXSW:


Mobile miscellany: Viikko 26 syyskuu 2011

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/mobile-miscellany-week-of-september-26-2011/:


Tällä viikolla oli pakattu kanssa uutisia mobiilipuolella, joten se oli helppo jättää muutaman tarinoita siellä täällä. Seuraavassa joitakin muita juttuja, että tapahtui laaja maailma langattomien varten viikolla 26 syyskuu 2011:

  • Viime viikolla kuulimme huhun, että Sprint olisi käynnistää BlackBerry Curve 9350 lokakuun 2. ja olemme vihdoin saaneet virallisen vahvistuksen . Laite on tulossa myymälöitä huomenna hintaan € 80 kanssa kahden vuoden sopimuksen. [ PhoneArena ]

  • Motorola Photon WiMAX, kutsutaan Photon 4G Yhdysvalloissa on nyt tekemässä matkalla Japanissa KDDI julkisti laitteen kuluneen maanantaina. [ Motorola ]

  • Verizon Wireless käynnisti Pantech Jest 2 tällä viikolla, joka on ominaisuus puhelimen koko dia-out QWERTY-näppäimistö. [ Verizon Wireless ]

  • Samsung Galaxy Y on nyt listattu "coming soon" ja O2: n verkkosivuilla, mikä tekee siitä toiseksi harjoittaja ilmoittaa tulevasta saatavuudesta Isossa-Britanniassa. Varsinainen luovuttamisen päivämäärä, on kuitenkin vielä epävirallinen. [ O2 ]

  • Softbank (Japani) näyttää valmis maa ZTE Herra V882, joka näyttää olevan Android laite käynnissä Gingerbread, ja ​​tulee täynnä 1GHz CPU, 512MB RAM-muistia, 3,8 tuuman LCD klo WVGA resoluutio ja 5MP kamera. [ LandofDroid ]

  • NTT DoCoMo ja Orange ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoavat Sharp AQUOS SH80F, joka sisältää kaksi 8MP stereoskooppisen kamerat ja väittää olevansa maailman ensimmäinen Android-laitteen voi muuntaa 2D sisällön 3D reaaliajassa. Se tulee ensin käynnistetään Ranskassa lokakuun 6. ja seuraa muiden Euroopan ja Aasian maissa pian sen jälkeen. [ Softpedia ]

  • Ehkä Microsoft Kanada vain olettaa kukaan todella lukee ehtoja, koska yritys outed nimiä muutaman tulevan Windows Phonesin T & C kehittäjä kilpailu: Nokia Sabre ja duo Samsungin nimeltä Yukon ja Wembley. Nokia Searay oli myös nimetty lista, mikä osoittaa Sabre on toisen laitteen käytössä Mango. [ Nokia HDBlog (käännetty) ]

  • Valmistellessaan Windows Phone debyytti, Nokia on myös huhujen mukaan featuring uusi ääni navigointijärjestelmä 3D-kartat, mukaan jotkut vuotanut markkinointimateriaalia. [ WinRumors ]

  • Tässä renderöinti HTC EVO Design-4G, joka tunnetaan myös nimellä kuningaskunta tai Hero


Valtion Dept Työsuhde tutkittu linkittäminen Wikileaks

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1O-zrNv7iLM/State-Dept-Employee-Investigated-For-Linking-To-WikiLeaks:

Uusi submitter Jimme Blue kirjoittaa "työntekijä ulkoministeriön on tutkittavana, ja voi olla potkut" paljastaa luottamuksellisia tietoja. " Tai, kuten toiset saattavat kutsua sitä, postaa linkki Wikileaks. "Hänen rikoksensa, hän sanoi, oli linkki hän Lähetetty 25. elokuuta vuonna blogikirjoituksen keskustella tekopyhyys Yhdysvaltain viimeaikaisia ​​toimia vastaan ​​Libyan johtaja Muammar Qadaffi. Linkin meni 2009 kaapeli noin myyntiin Yhdysvaltain armeijan varaosia Qadaffi kautta portugali välikäsi. ... ulkoministeriön tutkijat, hän sanoi, vaati saada tietää kuka oli auttanut häntä hänen blogi ja kertoi hänelle, että jokainen blogi, Facebook postitse ja piipittää by ulkoministeriön työntekijöiden piti olla ennalta poistuu Department ennen julkaisua. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.