lørdag den 1. oktober 2011

Sony PS Vita caps 3G downloads at 20MB, kannustaa laaja mini pelata

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/sony-ps-vita-caps-3g-downloads-at-20mb-encourages-extensive-min/:


Vain kaksi kuukautta mennä, ja pelaajille Sony suostuttelun voivat saada peukalot-on PS Vita . Vaikka olimme tulossa mukava kanssa saatavilla luetteloa tämä PSP seuraajan käskyt ja kiellot , ulos tulee lisäinfoa sateelle on meidän odotettu PlayStation Suite paraati. Mukaan raportin ASCII, Pelihaku 3G-yhteydet on rajoitettu max 20MB. Mitä se merkitsee sinulle, mahdollinen ostaja? No, suudella että 500-600 vahva kirjasto PSP otsikot hyvästit, ja tervehtimään luettelo minis. Toki voit aina kytkeä jopa joitakin ihmisarvoisen WiFi ostaa ja pelata näitä vanhoja suosikkeja keskeytyksettä, mutta sellainen tappiot Tämä kannettava on-the-go design. Voitte olla varmoja, tämä ladattava korkki voisi vielä muuttua ennen handheld käynnistyy Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa . Ja niin, sinun ei usko olit menossa pitkälle, että viisikymmentäseitsemän yli neljä tunnin latauksella, nyt teit?

Sony PS Vita caps 3G downloads at 20MB, kannustaa laaja mini pelata alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 lokakuu 2011 08:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Joystiq , Andriasang | lähde ASCII (käännetty) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar