lørdag den 1. oktober 2011

"Niille, jotka eivät halua uskoa"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HJhWPJC1r1I/:

anonymous

Tunnen itseni epämukavan kuin profeetta. Vuonna tammikuu , ja jälleen viime viikolla , minä kirjoitin mahdollisuus UAV aseina terroristit, eilen mies pidätettiin joka "aikoi hyökätä Pentagon käyttää" pieni drone Aeroplanes täynnä räjähteitä ja ohjaa GPS. "Elokuussa Kirjoitin läsnäoleva matkapuhelimia kääntämällä maailmasta Panopticon , nykypäivän NYT on artikkeli tavallisista korealaiset maksaa hallituksen vasikka on scofflaws kuvallinen todisteita. Viime vuonna kirjoitin pala varten Mursu noin ratkaiseva merkitys verkossa pseudonymity varten bloggers raportointi Meksikon huumesodan, nyt kun perinteinen media on ollut kauhuissaan osaksi täydellinen hiljaisuus , eilen päättömän ruumiin yksi tällainen toimittaja, nainen nimeltä Marisol Macias Castaneda, oli löydetty vieressä scrawled viesti varoitus ihmiset eivät kirjoittaa huumekartellien sosiaalisen median sivustoja.


Nämä eivät ole kolme erillistä aiheista. Halvat ja / tai jokapaikan kameroita ja kasvot tekevät valvonta yhä kaikkialla läsnä, hän vaaroja ja epävarmuustekijöitä muiden uusien teknologioiden, kuten harrastajien UAV, johtaa kehottaa vieläkin tarkempiin selvityksiin, ja lopulta verkossa nimettömyys / pseudonymity tulee vain sellainen on olemassa. Tämä ei ole täysin huono asia. Se johtuu crowdsourced valvonta että New Yorkin poliisi luutnantti Anthony Bologna kohtaa kaksi tutkintaa jälkeen ilmeisesti vastikkeetta pippuri-ruiskutuksen mielenosoittajat. Mutta se tarkoittaa kykyä pysyä salanimellä verkossa tulee jatkossa olemaan entistä tärkeämpää tulevina vuosina.


Onko palveluja, jotka yhdistävät ihmisiä verkossa tunnu tajuavan tämän? Valitettavasti vastaus enimmäkseen vaihtelee "Ei" ja "Ei helvetissä." Twitter on ainoa suuri sosiaalinen verkosto, jossa ei ole todellisia nimiä politiikkaa, ja vain yksi , joilla on ollut menossa bat sen käyttäjien yksityisyyttä. Mutta kun verkkolehtien toimittajia Meksikossa jotka uskaltavat kertomuksen brutaalin Drug Wars ovat teloitetut jälkeen niiden todellinen identiteetit ovat sidoksissa heidän verkossa bylines, mutta syyrialaiset ovat vangittuina ja kuulustelivat takia Facebook tilejä, Vic Gundotra on idiotically verrattuna Googlen Plus on reaaliaikaisen nimi politiikkaa "yllään paita ravintola," ja niin Eric Schmidt ja Mark Zuckerberg sisko Randi on vaatinut todellista henkilöllisyyttä on liitettävä kaikki verkossa toimintaa.


Ei todellakaan ole paljon voi tehdä asialle taso hirviömäisiä mitään käsitystä. On downsides verkossa pseudonymity, kyllä, mutta ne ovat massiivisesti suuremmat kuin hyödyt. Valitettavasti sellaisia ​​ihmisiä, jotka pään suuret verkkopalvelut elävät sellaisenaan


Ingen kommentarer:

Send en kommentar