lørdag den 1. oktober 2011

AT & T pyytää tuomioistuin hylkää oikeusjuttuja arkistoivat Sprint ja C Spire Wireless

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/atandt-asks-court-to-dismiss-lawsuits-filed-by-sprint-and-c-spire/:


No, katsokaa Ma Bell nyt, haluavat sitä halua kaikki vain mene pois. Sidottu oikeusjuttuja, yhtiö on jättänyt liikkeet erottaa kahta kantelua tuomat Sprint ja C Spire Wireless (ent. Cellular South), joilla pyritään estämään AT & T: n hankinta T-Mobile. Vuonna viilaus, se väitti, että kahden palveluntarjoajan omia etujaan, pikemminkin kuin julkinen. AT & T vielä paljastaa, että C Spire oli jatkettava yksityiset neuvottelut ennen oikeusjuttu, jossa alueelliset tarjoaja sopivat tukevansa sulautuminen "Jos AT & T suostuisi olemaan harjoittamatta verkkopohjainen kilpailu Mississippi." Ma Bell todetaan edelleen: "Tämä sopimatonta ehdotusta vahvistaa, että mitä Cellular Etelä pelkää kilpailua, ei kilpailun puute." Koska viimeisin liikkumavaraa (joka haiskahtaa vahvasti PR spin), ei ole epäilystäkään siitä, että lakimiehet Sprint ja C Spire on vähän kotitehtäviä viikonlopuksi.

AT & T pyytää tuomioistuin hylkää oikeusjuttuja arkistoivat Sprint ja C Spire Wireless alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 20:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg Businessweek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar