lørdag den 1. oktober 2011

Kompakti Stressi Meter tarjoaa checkups mukavasti oman kentän (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/compact-stress-meter-provides-checkups-from-the-comfort-of-your/:


Mahdollisuudet ovat sinun ei tarvitse kone tietää, että toimisto painottaa sinut ulos, mutta jos olet koskaan tuntenut halu todella mitata tiemaksu pomosi vie kehon, Compact Stressi mittari voisi olla uusi paras kaveri. Kehittämä tutkijat Tokyo Metropolitan University, tämä järjestelmä käyttää pulssiaallon anturi ja infrapuna heijastava anturi mittaa veren virratessa käyttäjän ulottuvilla, joka toimii suhteellisen tarkka stressi-indeksi. Sinun tarvitsee vain asettamalla sormi anturin kymmenen sekuntia, ja mukana tietokoneohjelma näyttää automaattisesti stressiä reaaliaikaisesti analysoimalla verenkierron eroista. Tässä vaiheessa ohjelmisto ja anturi ovat yhä erillisiä, vaikka mittarin kehittäjät ovat jo valmiiksi uuden prototyypin anturi sisäänrakennettu hiiri, jonka avulla käyttäjät voivat jatkuvasti arvioida niiden stressi taas ahkerasti työskentelevät tietokoneidensa ääressä, tai vaikka raivoisasti etsii uutta työpaikkaa. Klikkaa ohi tauon nähdä mittarin toiminnassa itsellesi.

Jatka lukemista Compact Stressi Meter tarjoaa checkups mukavasti oman kentän (video)


Kompakti Stressi Meter tarjoaa checkups mukavasti oman kentän (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 lokakuu 2011 05:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar