lørdag den 1. oktober 2011

Mocavo korottaa $ 1 Million rakentaa Ancestry-Centric hakukone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8mpaD9LBSKc/:

Screen Shot 2011-09-30 at 1.15.59 PM

Katse täytä tyhjät oman sukupuun? Startup kutsutaan Mocavo voi olla juuri mitä etsit. Palvelu on säätämässä tulla hakukoneen, joka on erittäin optimoitu syntyperä liittyviin tarkoituksiin - kirjoita nimi suhteellista, ja se tulee tekemään parhaansa pintaan sisältöä verkosta n troves ja sukututkimusta tietoja, joista osa on vaikea etsiä läpi ennen nyt.


Käynnistyksen, joka oli osa TechStars Boulder ohjelma viime kesänä, on juuri esittänyt 1.000.000 dollaria kierroksella David Cohen (kautta Bullet Time Ventures), Dave McClure (500 startups), David Bonderman, Walt Winshall, David Calone, Dave Carlson , Troy Henikoff, ja muut enkelit.


Perustaja Cliff Shaw kertoo, että Mocavo on säätämässä tehdä sukututkimusta "avoin, sosiaalinen, ja automatisoitu". Hän kertoo, että vaikka on olemassa palveluja, jotka käyttävät omaa tietolähteitä, muutama hyödyntää runsaasti tietoa, joka on vapaasti käytettävissä web - tiedot, jotka Google usein ohittaa, koska sukututkimustietojen ei ole makeaa eikä suosittu (hän ​​sanoo Google vain indeksoi alle 5% tästä sisällöstä).


Mocavo on luonut valkoinen lista näistä sukututkimussivut, ja se on jatkuvasti skannaamalla uusia tietoja (voit rekisteröityä vastaanottamaan päivittää tiettyjä nimiä, jos haluat). Toistaiseksi sivustolla on noin 5,8 miljardia nimiä sen indeksiin.


Palvelu käynnistyi maaliskuussa, ja on tämänhetkinen yli 1 miljoonaa näyttökertaa kuukaudessa, ja 100000 kävijää. Se on myös erittäin korkea sitoutuminen tilastot, joissa 17 minuutin vietetty päällä, keskimäärin. Vaikka sivusto on tällä hetkellä keskittynyt yksinomaan hakuun, ruodussa se sosiaaliset piirteet, kuten sukupuun rakentaja.


Shaw on pitkä historia sukujuuret liittyvät yritykset - hän perusti ensimmäisen Genealogia sivusto, Genforum, kun hän oli 18. Hän myi sen, kun hän oli 19, kun se oli noin 60 miljoonaa kuukausittaista näyttökertaa. Hänen muita yrityksiä ovat Pearl Street Software ja BackupMyTree, jotka molemmat on hankittu myös.


Oh, ja yksi varoitus: minun ensivaikutelman oli kokeilla turhamaisuus haku Mocavo, jossa ei ollut hyviä tuloksia. Shaw kertoo, että koska tämä on sukututkimuksen hakukone, sinulla on paljon parempi onni etsii ihmisiä, jotka ovat vainajan.













Yritys: Mocavo

Kotisivu: mocavo.com

Rahoitus: $ 1M








Ingen kommentarer:

Send en kommentar