lørdag den 1. oktober 2011

Chris Sacca ym. Invest $ 1 miljoonan käynnistykseen haluaa kaikkien Pidä maailmanennätyksen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/arlbRv6lEIM/:

Screen Shot 2011-09-30 at 10.29.55 PM

URDB - entinen Universal Records Database - julkistaa nimenmuutos ja $ 1 miljoonan sarjan rahoitusta, sijoittajien Chris Sacca , VantagePoint Capital ja 77 Ventures . Kyseessä oli alun perin AT kyllä, BurningMan, URDB on nyt RecordSetter ja miljoona dollaria enemmän huuhtele.


Lähtökohtana takana RecordSetter on, että "jokaisen maan päällä voi olla maailman paras jotain." Käynnistyksen haluaa tulla preeminent alustan ihmiset sekä esittää omat ainutkertaiset tietueet ja kilpailla muiden ihmisten ainutkertaiset tietueet kautta lataaminen sekä omituinen videoita kuten "Useimmat Kisses 10 sekunnissa", "Longest 'Shhhhh" ja "Useimmat Graafisen suunnittelun tanssivat" Thriller ". Ymmärrät varmasti.


Sanoo perustaja Doug Rollman siitä mikä erottaa yrityksen lisäksi Guinness World Records,


"Niin kauan kuin sääntöjä noudatetaan ja riittävää näyttöä tarjotaan, mitään ennätys on tervetullut. Joka sisältää kaiken perinteisen (nopein 100 metrin Dash) on omituinen (useimmat kertaa hymyillen kuunnellen "Beat It".) Luovuus on erittäin suositeltavaa. Olemme Wikipedia niiden Encyclopedia Britannica. "


Kolmen vuoden olemassaolon sivusto on nähnyt yli 10000 huomautuksia yli 50 maassa, Rollman kertoo minulle, ja nyt isännöi suurin kokoelma maailmassa nauhoittaa videoita internetissä. Lopulta Rollman toivoo, että sivusto kilpailevat YouTube ja Break.com


Tulevaisuuden suunnitelmat RecordSetter myös lisäämällä toimituksellisen sisällön (kuten lisäämällä vinkkejä siitä, miten asettaa Records) jatkaa median tarjouksia ja kumppanuuksia tuotemerkkejä kuten Toyota ja Livestrong ja keskittyy sen Valvottavien beta niin niche ryhmien kuten luistelijoita ja jonglöörien voi olla enemmän mukana kirjaa curating prosessi.


Rollman sanoo, että yhtiö on myös keskusteluja tuotantoyhtiöt koskevat tv perustuu noin markkinarako löydy siitä RecordSetter alustalla. Joka ei kuulosta niin huono idea, todella.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar