lørdag den 1. oktober 2011

Osta tämä filmin tai laillisesti ladata sen ilmaiseksi: Your Call

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rC3ZesqR6Os/:

PressPausePlay

PressPausePlay , palkittu dokumenttielokuva uuden digitaalisen kulttuurin, sai ensi-iltansa SXSW aiemmin tänä vuonna. On pelissä elokuvafestivaaleilla ja voit ostaa sen iTunes , Amazon , ja muita digitaalisia maksu sivustoja. Jos et halua maksaa siitä, voit nyt ladata sen kautta torrent ilmaiseksi. Tämä ilmainen vaihtoehto oli välttämätöntä elokuvantekijöille. Kuten Seth Godin sanoo elokuva, ideoita, jotka ovat vapaasti leviävät nopeammin.


Elokuva tutkii vaikutus nykypäivän teknologian kehittyessä meidän kulttuuria ja digitaalisten taiteilijat, muusikot ja elokuvantekijät jotka luovat sen. Elokuvassa, Godin sanoo "ei ole koskaan ollut parempaa aikaa olla taiteilija." Ottaen täysin eri mieltä, teknologian pessimisti, Andrew Keen , isäntä TechCrunch TV: n " innostunut ", sanoo" saatamme partaalla Uuden Dark Age ... jossa luova maailma tuhoutuu. "


Katselu osan elokuvasta, ajattelin olin katsomassa Apple promovideo osoittaen voimaa mitä Mac osaa. Musiikkia ja videoita, jotka voidaan valmistaa tietokoneita, lähes yksinomaan Apple Computers tässä elokuvassa, on yksinkertaisesti uskomaton. Kuten muusikko Moby sanoo, koska ohjelmisto "nyt kaikki Kid ... noin 5 minuutissa voi tehdä mitä kesti 6 kuukautta tai vuotta, 20 vuotta sitten."


Mutta se ei tarkoita että se mitään hyvää. Katso Rebecca Musta . Moby lisää "Jos kaikki on muusikko ja jokainen tekee keskinkertaista musiikkia, lopulta maailma on vain peitetty mediocracy."


Kuten elokuvantekijät sanovat, "digitaalinen vallankumous viime vuosikymmenellä valloilleen luovuutta ja lahjakkuutta ihmisiä ennennäkemättömällä tavalla, vapauttaa rajaton luovia mahdollisuuksia." Mutta, Keen pohtii nuori Hitchcock tai Scorsese tekisi tänään, koska he "slap heidän aikaisin juttuja Facebookissa, YouTubessa, se hukkuisi meressä roskia. "


Elokuva käsitellään myös huolestuttavaa kahtiajako että samaa tekniikkaa taiteilijat käyttävät luoda työnsä myös mahdollistaa helpon piratismia ja tuhoaa olemassa liiketoimintamalleja. Dokumentti ei tarjoa helppoja vastauksia, mutta se tuo esiin vakavia kysymyksiä vaikutus kulttuuriimme.


Löydät free download vaihtoehtoja presspauseplay.com , mukaan lukien vuorovaikutteinen Adobe AIR kanssa poistettuja kohtauksia ja lisää ja pidempi haastattelu leikkeitä. Standard-latausten avulla saat. Torrent-tiedosto ja käyttää vapaita ohjelmistoja, kuten BitTorrent saada elokuvatiedoston. Toistaiseksi on ollut 4000 lataukset.


Miksi on sekä ilmainen versio (vielä enemmän vuorovaikutteinen sisältö) ja maksullisen version samaan aikaan, mikä yhdistetään vain tuumaa toisistaan ​​poispäin? Kun elokuvantekijät allekirjoitti jakelusopimuksen, he sanovat että se oli aina aikovansa lopulta antaa elokuvan pois ilmaiseksi verkossa. Tavoitteena oli koskaan tehdä rahaa, vaan tehdä elokuvan ihmiset jakaisivat ja ajatella.


Andrew Keen haastateltiin elokuva, mutta hän kääntää kamerat ympärillä elokuvantekijät Austinissa. Tässä haastattelussa Keen teki ruotsalaisen yhteistyön johtajat David Dworsky ja Victor Kohler kello SXSW:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar