lørdag den 1. oktober 2011

Virgin Mobile julkisti LG Optimus Slider, sneakily lykkää tiedot kuristus vuoteen 2012

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/virgin-mobile-announces-lg-optimus-slider-sneakily-postpones-da/:


Virgin Mobile on alunperin aikoo juhlistaa uuden kuussa flipping kytkin on kuristettu tietoja , mutta se päätti työntää kyseiset suunnitelmat takaisin ja ilmoittaa pari uutta puhelinta sijaan. Prepaid harjoittaja tiedottaa pian käynnistää LG Optimus Slider (huom: se ei ole Optimus Huom ) ja HTC Wildfire S lokakuussa ja samassa lehdistötiedotteessa, nonchalantly mainitsi, että se hidastaisi vähentää läpijuoksu nopeuksilla suurkäyttäjille ennen kuin joskus ensi vuonna. Sanaakaan siitä, miksi tämä tapahtui, mutta otamme hyviä uutisia kun saamme sen. LG Optimus Slider on Android 2.3-laitteen 3,2 tuuman HVGA näyttö, 3.2MP kamera ja 1500 mAh akku, ja on käytettävissä verkossa alussa 16 lokakuu 200 dollaria ja Sprint myymälöissä 30 lokakuu. HTC Wildfire S näkyy hopean Best Buy ja White Radio Shack alkaa 23. lokakuuta ja voi olla sinun 200 dollaria samoin. Voimme kuvitella mikä ilmoituksen sinua eniten innoissaan varten. Tsekkaa molemmat lehdistötiedotteet komeudessaan tauon jälkeen.

Jatka lukemista Virgin Mobile ilmoitti LG Optimus Slider, sneakily lykkää tiedot kuristus vuoteen 2012


Virgin Mobile julkisti LG Optimus Slider, sneakily lykkää tiedot kuristus vuoteen 2012 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 21:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Virgin Mobile (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar