lørdag den 1. oktober 2011

Samsung julkaisee 1.5GHz Exynos prosessori ja 16MP CMOS matkapuhelinten, jos olet mukava

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/01/samsung-releases-1-5ghz-exynos-processor-and-16mp-cmos-for-mobil/:


Samsungin juuri ilmoittanut uusin ja nopein version Exynos mobiiliprosessori. 4212 on dual-core ARM Cortex A9 kellotaajuudella on 1.5GHz, rakennettu 32mn prosessi, joka tekee 30 prosenttia tehokkaampia ja 25 prosenttia nopeammin kuin 4210. Viime vuoden malli kykeni monia vaikuttavia urotöistä, mutta sen 3D kyvyt olivat haitanneet rajat asettamat sen HDMI 1.3-ohjain. Uusi poika saa versio 1.4 ja siten vapaus ajaa stereoskooppista kuvastoa vaikuttavalla 70fps. Sirut ovat käytettävissä Q4 tämän vuoden, mutta vain "valikoitujen asiakkaiden" jotka - me arvata - huolehtia herra ja rouva Samsungin kissojen yli vapaapäiviä. Siru tulee liian myöhään Galaxy S II LTE mutta voimme odottaa sitä tulevaisuudessa superphones ennen pitkää.



Samalla yhtiö julkisti 16 megapikselin CMOS-kenno suunniteltu mobiililaitteille. Se voi ampua still tarjotulla luku ja teoreettisesti kykenevä 30fps video noin puoli, että vaikka olemme todennäköisesti nähdä laite, jolla voidaan tallentaa 8 megapikselin video lähitulevaisuudessa. Jos et olisi arvannut, "valikoitujen asiakkaiden" saavat heidän extra-kohtelias kädet Samsung S5K2P1 marraskuussa, muiden laitevalmistajien on odotettava ulkona, lumi. Tietenkin, kuten kaikki tietävät, se ei ole, kuinka suuri sinun megapikselin count on, se mitä teet 'em , että on todella merkitystä.

Jatka lukemista Samsung julkaisee 1.5GHz Exynos prosessori ja 16MP CMOS matkapuhelinten, jos olet mukava


Samsung julkaisee 1.5GHz Exynos prosessori ja 16MP CMOS matkapuhelinten, jos olet mukava alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 lokakuu 2011 02:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BusinessWire (Exynos) , BusinessWire (S5K2P1) | lähde Samsung (S5K2P1) , Samsung (Exynos) | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar