lørdag den 1. oktober 2011

Ostaminen Yahoo on ei-murskata For Alibaba

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CT_ZpsoWn_A/:

Screen Shot 2011-09-30 at 6.29.53 PM

Tänään Kiinassa 2,0 konferenssissa Stanfordin, Alibaba Ryhmät n Jack Ma vastannut huomautti kysymys ostamisesta Yahoo kanssa, "Olemme erittäin kiinnostuneita Yahoo. Meidän Alibaba Group on tärkeää Yahoo ja Yahoo on meille tärkeää ... Kaikki vakavia ostajat kiinnostunut Yahoo puhunut meille. "


Ne "vakava ostajat" todennäköisesti myös Alibaba Group sijoittaja Silver Lake Partners, Microsoft ja Andreesen Horowitz, jotka ovat kaikki kuulemma tavoitti Yahoon hallituksen.


Onko Ma kiinnostusta riittää saamaan aikaan kuluttajien ja osakkeenomistajien kiinnostus Yahoo? "Kaikkia kiinnostusta [on] tervetulleita", yksi osakkeenomistaja kertoi minulle, "mutta MA on todella Älykäs."


Pinnalla Ma on varmasti tyyppi toimitusjohtaja että Yahoo tarvitsee jälkeinen Bartz, diplomaattinen, ovela, ja mies (suhteellisen) muutaman sanan. Mutta olisi paljon järkeä taloudellisesti?


Alibaba Groupin viime rahoitusta Silver Lake arvostetaan se oli 32 miljardia dollaria, kun Yahoo on 16000000000 markkina-arvo. Yahoo: n 40% osuuden Alibaba Group arvoltaan 12,8 miljardia dollari, tuntuu kuin 80% yhtiön arvo perustuu sen Aasian omaisuutta. Ma on ilmeisesti tehnyt selväksi, että hän haluaisi ostaa takaisin Yahoon osuuden oman yrityksen, ja nyt hän voi varten pohjahinnoin 3000000000dollari Premium-satoja miljoonia Yhdysvaltain käyttäjiä heittää kaupanpäällisiksi.


Onko muualla Yahoo arvoinen 3000000000dollari? Luultavasti. Plus Ma on ylimääräinen kannustin ostaa Yahoo, koska saavat kaikki ne osakkeet takaisin vapauttaa hänet hänen suurin albatrossi osakkeenomistaja. Se ei brainer ja Alibaba.


Olisiko Yahoo Hallitus ottaa tarjouksen Ma? Se jää nähtäväksi, kuten suhde kahden yrityksen on tunnetusti kireä, viimeksi kärsii syytökset vilpillisestä pelata osa Yahoo kun Ma siirtyi omistukseen Alipay erilliseen yhtiöön.


Tunteita Vanhoista Yahoo työntekijät puhuin näyttää olevan, että Yahoo on niin vahingollista, että he eivät näe mitään tällaista tapahtuu. Ja sitten on leimautumista, yleinen ajatus on myydä jollekin olet ylpeä, kuten Google ja Microsoft, eikä joku käyttää omia. Kulttuurin välisen sovitteen kiinalaisten ja amerikkalaisten yritysten on myös melko hankala, koska Sarah Lacy on dokumentoitu kattavasti.


Tästä huolimatta monet osakkeenomistajat ovat vain toivovat kunnon hinnan poistua pitkän työskennellyt, ja Ma voivat olla yhtiön ainoa toivo eloonjäämisestä ehjä, sillä hän on kiinnostunut Yahoo kokonaisuudessaan . Tämä on yllättävää: Yahoo on yhtiömuodosta että Richard Gere on Pretty Woman ostaisi ja sitten hajottaa - Yksittäisistä ovat arvokkaampia kuin osiensa summa.


Related: Katse ylös että YHOO Ticker Yahoo Finance on vain masentavaa.


Kuva: Mick Orlosky







Ingen kommentarer:

Send en kommentar