lørdag den 1. oktober 2011

Tulta lähtee enemmän myynti: HTC Flyer hinta putoaa 200 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1OgmDZTOk-8/kindle-fire-sets-off-more-sales-htc-flyer-price-drops-by-200.ars:


Tulta näyttää katalysoivat jälleen tablet myynti: HTC Flyer putoaa 299 dollaria Best Buy alkaa 1. lokakuuta kanssa ole loppua myyntiin näköpiirissä. Tämä on toinen nimekäs tablet joka näyttää olevan uudelleen keskittää itsensä ympärillä tulta n 199 dollaria hintaluokkaan.


Parin viime viikon aikana, BlackBerry playbook n hinta liukui alas sen lähtöhinta on 299 dollaria, 200 dollaria vähemmän kuin se oli alun perin vähittäiskaupassa vähin käynnistää. HTC Flyer, joka on 7-tuumainen tablet kuten playbook, tulee saada sama alennus. Samaan aikaan 10-tuumainen 4G-pystyy HTC Jetstream on kädessään vahva 699,99 dollaria ja 32GB malli.


Kumpikaan playbook eikä HTC Flyer löytäneet paljon suosiota taas miehittää samaan hintaluokkaan kuin iPad. HTC Flyer on 1.5GHz yhden ytimen prosessori ja se on edelleen käytössä versio Android, jota ei ole suunniteltu tablets (2,3 Gingerbread), vaikka se on päällysti kanssa HTC: n Sense UX. Flyer sisäinen 16 Gt tallennustilaa ei voi laajentaa, mutta siinä on kunnioitettavan joukon kamerat (1,3 megapikselin edessä ja 5 megapikselin takana) ja mukana tulee stylus.


Best Buy kutsuu 299,99 dollaria "pysyvä alempi hinta" HTC Flyer, ja se pätee sekä myymälässä ja verkossa. Olemme hieman innoissaan, että yhtiö on vihdoin lähti tablet hinnoittelu sotaa, mutta nämä alennukset eivät ehkä vielä ole tarpeeksi saada takaisin kaikki parrasvaloihin tulta on varastettu.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar