lørdag den 1. oktober 2011

Hitachi lasit ilman 3D-tekniikoiden ansiosta näet outo kanaa asioita useista näkökulmista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/hitachi-glasses-free-3d-technology-lets-you-view-weird-chicken-t/:


Meillä ei ehkä ole valinnut edellä outo vauva tipu piki meidän autostereoscopic teknologian maailmaan, mutta ainakin se tekee jonkin ikimuistoisen kuvastoa. Hatchling on 3D-kuva syntyy projektorit, overlayed päälle reaalimaailman objekti, joka voidaan katsella useita ihmisiä eri kulmista ilman 3D-laseja. Kiinteät anturit tunnistavat katsojan kantoja ja säädä katselukulma vastaavasti. Tietenkään tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet tällaista tekniikkaa - Pahus, tämä ei ole edes ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet tällaista asiaa Hitachi , mutta yhtiön mukaan se on jatkuvasti paranee, kanssa merkitty syvyys resoluutio parannus tekniikka osoittanut pois tähän aikaan viime vuonna CEATEC . Yhtiö hakee toteuttaa teknologiaa sekä digitaalisen merkintätapoja ja viihde tarkoituksiin, lopulta mullistaa maailmaa tarkastellaan 3D vauva kanoja.

Hitachi lasit ilman 3D-tekniikoiden ansiosta näet outo kanaa asioita useista näkökulmista alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 22:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Hitachi (käännös) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar