tirsdag den 13. september 2011

Kysy Slashdot: paras käyttää New Supercomputing Cluster?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/neC5vXhHnBY/Ask-Slashdot-Best-Use-For-a-New-Supercomputing-Cluster:

Supp0rtLinux kirjoittaa "noin 2 viikon päästä tulen saa kaiken tarvittavan rakentaa suurimman x86_64-pohjainen supertietokone itärannikolla USA: n (ainakin kunnes joku ottaa Otsikko meiltä pois). On spec'ed aloittaa 1200 dual-socket kuuden ytimen palvelimia. Olemme ensisijaisesti tehdä life-science/health/biology liittyviä tehtäviä nykyisten (melko pieni) HPC. Aiomme jatkaa tätä käytäntöä, mutta myös sen avaaminen uuteen käyttöön (energia tulee mieleen ). Lisäksi haluamme vuokrata pääsyn takaisin joitakin kustannuksia. Mikä on paras Linux distro jotain tämän koko ja mittakaava? sellaiset, jotka sisältävät takaisinperinnän vaihtoehto / moduuli? Lisäksi kustannussyistä sopimuksista, me täytyy valita joko InfiniBand tai 10 Gb Ethernet backend: mikä Slashdot lukijat mennä, jos heidän piti valita? Joko niin, kaikki solmut on neljä 1Gbps Ethernet-porttia. Lopuksi kaikki solmut sisältävät vain perus laivalla GPU. Aiomme laittaa tehokas GPU osaksi PCI-E korttipaikka ja avaavat uusia HPC GPU liittyvät murskaukseen. tai ehdotuksia siitä tehokkain Linux ystävällinen PCI-E GPU käytettävissä? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Apple haluaa painamalla pause patentti-puvut, puheluja Motorola siipirikko

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/apple-wants-to-press-pause-on-patent-suits-calls-motorola-a-lam/:


Millä voisi osoittautua erittäin kalliiksi oppitunti hoitamassa oman suuhun, Apple aikoo käyttää Googlen ja Motorolan omien sanojen heitä vastaan ​​oikeudessa . Viikonloppuna, Cupertino asianajajat teki kaksi ehdotusta pysyä patentteihin liittyvää riita-asian Moto väittäen OEM n vireillä sulautuminen tekee sen patentti puvut kestämätöntä. Mukaan Applen lakitiimistä, ehdotettu Motorola Mobility hankinta siirtää tehokkaasti patentti hallita Google, väite, että julkinen menosuuntaan lausuntoja molempien yhtiöiden näyttävät tukea. Viitaten mahdollinen resurssien tuhlausta ja todennäköinen kääntyminen tulevien ennen sulautumista siirtokuntia, talon että Jobs rakennettu toivoo pitää pois tilintarkastustuomioistuimen huone käsirysy vasta GoogMo konsolidointi on ratkaistu. Kun molemmissa tapauksissa asetettu kaukana oikeudenkäyntiä päivämäärät huhtikuussa ja elokuussa 2012, se näyttää kaikki osapuolet on runsaasti aikaa selvittää tämä sotku pois, ja sitten kisata jälleen.

Apple haluaa painamalla pause patentti-puvut, puheluja Motorola siipirikko alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 16:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Apple Insider | lähde FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Verizon intros 50 dollaria rajoittamaton suunnitelma, vie keinua prepaid-operaattoreille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/verizon-intros-50-unlimited-plan-takes-a-swing-at-pre-paid-ope/:


Vuonna suoraan ampui sen vähemmän kilpailijoita, Verizon Wireless ilmoitti tänään käynnistää uuden 50 dollaria rajoittamaton suunnitelmaa varten prepaid-asiakkaat. Käytettävissä alkavat tänä torstaina rajoittamaton puhua, tekstiä ja web option'll käyttöönotossa kaikille operaattorin vähittäiskaupan paikoissa, lisäksi Walmart, Best Buy ja Target. Käyttäjät, jotka valitsevat suunnitelma saa heidän valita high-end älypuhelimiin, ja päinvastoin pitänyt valita valikoima neljän ominaisuuden puhelimet LG, Samsung ja Pantech. Liikkua voisi vakavasti alittivat kasvu Sprint - joka toimii Boost Mobile ja Virgin Mobile - sekä pienempiä toimijoita, kuten MetroPCS, että count pre-paid käyttäjien enemmistön asiakaskuntaansa. Se ei oikeastaan ​​edes taistella, mutta muiden teollisuuden Titan AT & T tarjoaa jo samanlainen kuin sovittua palvelun , kaikki käypä tässä sotkuinen langaton sota.

Filed under:


Verizon intros 50 dollaria rajoittamaton suunnitelma, vie keinua prepaid-operaattorit alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 16:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Vyyhti Hash ... Vuonna Bash

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rh6Q1Is_YRM/Skein-Hash-In-Bash:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä Matt16060936 kirjoittaa "... Viime yönä (err.. 3am tänä aamuna) lopetin täytäntöönpanoa Vyyhti 512-512 hash-algoritmin (versio 1.3). Olen fani Vyyhti ja toivon, että se voittaa SHA -3 kilpailu ensi vuonna. Yksi mukavia asioita Vyyhti on, miten nopeasti se on hyväksytty useille alustoille ja toteutetaan useilla eri kielillä. Tämän vuoksi esitän Vyyhti 512-512 toteutetaan Bash. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Intel Toimeksiannot Yliopistot varojen vastaanottaminen Ei Tiedosto Patentit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BnmKVCYNnkQ/Intel-Mandates-Universities-Receiving-Funds-Not-File-Patents:

sproketboy kirjoittaa "Tammikuusta neljä Yhdysvaltain yliopistot ovat sopineet isäntä Intel Science and Technology Centers että rahoitetaan nopeudella 2500000 dollaria vuodessa viiden vuoden ajan. Mutta tässä vielä kiinni: yhtiö on tehnyt ehdolla, että vuonna saamiseksi miljoonille, oman yliopiston täytyy avoimen lähdekoodin siitä johtuvia ohjelmistot ja keksintöjä, jotka tulevat ulos tästä tutkimusrahoitusta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Intel esittelee Medfield-pohjainen Android tablet at IDF 2011, me (lyhyesti) go silmät-on

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-shows-off-medfield-based-android-tablet-at-idf-2011-we-b/:


Paljon samaan tapaan kuin älypuhelin osoitti pois tänä aamuna, Intel myös kiusoitteli Medfield-pohjaisen Android tablet. Mutta toisin kuin prototyyppi Andy Rubin pyyhkäistiin hänen kanssaan pois lavalta, pystyimme ainakin saada läheltä ja henkilökohtaista kanssa Intel Inside sisarus. Valitettavasti emme pystyneet todella koskettaa sitä, mutta tässä on toivoen voimme seurata yhtä alas ja tehdä asianmukaista käytännön jossain vaiheessa tänään.


Intel esittelee Medfield-pohjainen Android tablet at IDF 2011, me (lyhyesti) go silmät-on alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 15:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

NBC, TNT ja TBS iPad apps Lisää täyspitkiä jaksoja, ei tuo takaisin Steve Carell

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/nbc-tnt-and-tbs-ipad-apps-add-full-length-episodes-wont-bring/:


Mitä järkeä on pudottamalla muutaman Benjamins on tablet jos et voi katsella videota on-the-go? Vaikka paljon häly on valmistettu Cupertino haluttomuus lisätä Flash sen linjan iOS laitteita, kuninkaat sisältö (lue: verkot) ovat edelleen juonittelevan jopa tapoja porttiin parhaaseen katseluaikaan silmänruokaa kannettavaan laatat. Pönkittämällä että streaming jakavat ovat trio uusia sovelluksilla NBC, TNT ja TBS että saatava täysi jaksot Networksin rehun teidän iPad , vaikkakin hieman todennusta . Toisin kuin muut Premium mobiilivideon palvelut , nämä kolme sovellukset tulevat ilmaiseksi. Joten, mennä eteenpäin ja osuma lähde alla saat SVU mennä.

Jatka lukemista NBC, TNT ja TBS iPad apps Lisää täyspitkiä jaksoja, ei tuo takaisin Steve Carell


NBC, TNT ja TBS iPad apps Lisää täyspitkiä jaksoja, ei tuo takaisin Steve Carell alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 16:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MacRumors | lähde iTunes (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Microsoft paljastaa enemmän Windows 8 Details

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EXGdm0ADacg/Microsoft-Reveals-More-Windows-8-Details:

Barence kirjoittaa "Microsoft on julkaissut ensimmäiset täydelliset tiedot Windows 8, jossa kaikki tai ei mitään-lähestymistapa kosketusnäyttö tekniikkaa. Kaikki versiot Windows 8 - onko käytetty kosketusnäyttö laite vai ei - käyttää käyttöjärjestelmän uusi Metro käyttöliittymä, joka kehitti ensimmäisenä Windows Phone 7 laitteisiin. kynnyksellä Windows 8 näkee Microsoft käyttöön uuden tyylin sovellus, dubattuna Metro Style-sovelluksia ja oman App Storesta. Lisäksi yhtiö väittää nostaneen Windows 8 suorituskykyä Fast Boot / sammutus kertaa, uusi Task Manager ja mahdollisuus päivittää PC puhtaan asennuksen OS kanssa apps ja asettamalla jätetty ennalleen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tuomioistuimen Kieltää eepoksen uusi käsittely Request, palkinnot Palkkiot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n5rL4OggDHs/Court-Denies-EPICs-Rehearing-Request-Awards-Fees:

OverTheGeicoE kirjoittaa "Electronic Privacy Information Center Lähetetty lehdistötiedote noin DC Circuit Court niiden myöntämistä asianajokulut eilen. He saavat 21,482 dollari vuonna asianajopalkkiot varten avoimen hallinnon syytteen DHS että lopulta luovutettuja asiakirjoja noin DHS Airport kehon Scanner-ohjelman. EPIC käytti näitä luovutettuja asiakirjoja eeppisiin V. DHS, toinen oikeusjuttu, joka yrittää lopettaa käytön lentokentällä henkilöskannereiden. lopussa sähköpostitse versio tästä lehdistötiedote (EPIC Alert 18.18, ei vielä lähetetty Web), EPIC toteaa, että "EPIC pyytänyt en Banc katsaus tuomioistuimen päätöksen olla lopettamatta, mutta 12. syyskuuta 2011 tuomioistuin kieltäytyi pyynnöstä." Onko tämä loppuun EPIC v. DHS, vai koskeeko tämä vain avaa oven valittaa korkeimpaan oikeuteen? " Täydellinen päätös (pdf) löytyy.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Windows 8 Developer Preview: milloin ja missä ladata

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/windows-8-developer-preview-when-and-where-to-download/:


Sai aivot täynnä Windows 8 ? Ei voi lopettaa tarkkailet siitä? Tuskailla ei - kuten on kaksikymmentä PT tänä iltana (vajaat kahdeksan tuntia lähtien), voit ladata kopion Windows Developer Preview teidän 32 - tai 64-bittinen x86 kone (ei aktivointia vaaditaan) dev . windows.com . Anteeksi, ARM toiveikkaat! Per tavallista, olimme suosittelen tekemään niin erillinen osio (tai ylimääräinen kone kokonaan) estämiseksi odottamattomia konflikteja, ja olimme myös ehdottaa, joiden jäykkä lasi kärsivällisyyttä odottaa lähistöllä. Jotain kertoo Redmond palvelimet tulevat olemaan kännissä.

Windows 8 Developer Preview: milloin ja missä ladata alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 14:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Windows Kehittäjät | Lähetä | Kommentit

Hotfile haastaa Warner Bros Yli väärinkäyttö Takedown Tool

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sR0jHSlo0HE/Hotfile-Sues-Warner-Bros-Over-Abuse-of-Takedown-Tool:

schwit1 kirjoittaa kanssa pala Torrent Freak noin Meneillään olevien oikeudenkäyntien välillä Hotlocker ja muutama elokuvastudioiden. Valitse artikkeli: "Hotfile on haastanut Warner Bros petoksesta ja väärinkäytöstä. Hotfile syyttää elokuvastudio järjestelmällisesti väärin piratismin työkalu ottamalla alas satoja nimikkeitä niillä ei ole tekijänoikeuksia, mukaan lukien avoimen lähdekoodin. Joukossa muun muassa Hotfile etsii vahingot korvaamaan yhtiölle tappioita he kärsivät. " Lähellä loppua artikkeli mainitaan, että tiedostot ottanut alas työkalu vaihdettiin linkkejä laillisesti hankkia samankaltaisia ​​töitä Warner Bros


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Intel hypes Ivy Bridge, jättää vanhaa Sandy jälkeensä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-hypes-ivy-bridge-leaves-poor-old-sandy-in-its-wake/:


Intel reps vain voi vastustaa kuiskaamalla heidän 2012 Core i-sarjan. Anandtech on raportointi vaati 60 prosentin vauhtia 3DMark Vantage pisteitä next-gen integroitu näytönohjain verrattuna Sandy Bridge, joka voisi hyvin lopettaa Intelin runko- korko nöyryytystä käsissä AMD -sarjan APU . Bragging ulottui myös pika Sync, joka on "yksityisesti", sanoi tuottamaan videon koodaus kaksi kertaa nykyinen nopeus. Nämä väitteet koskevat vain huipputason ja Ivy Bridge-alue ja ne hame ympärille avain taistelutantereelta raaka prosessoritehoa ja hinnoittelu - joka on juuri siellä, missä epäilemme AMD: n FX-sarjan tuo meteli.

Intel hypes Ivy Bridge, jättää vanhaa Sandy jälkeensä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 13:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TGDaily | lähde Anandtech | Lähetä | Kommentit

Microsoft antaa Samsung Windows 8 kehittäjä PC rakentaa osallistujille, AT & T heittää 3G

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/microsoft-gives-away-5-000-samsung-windows-8-developers-pcs-to-b/:


Se vain ei ole Developer Conference näinä päivinä ilman suurta kylkiäinen, ja Microsoftin nyt läpi rintamalla klo Build. Yhtiö ilmoitti, että se lahjoittaa 5000 Samsung rakennettu kehittäjä "PC" osanottajille, ja että AT & T heittää vuodessa 3G-palvelu (2GB kuukaudessa) kaupanpäällisiksi. Ja kyllä, jos et ole huomannut, Microsoft on aikomus soittaa jokaisen Windows 8 laite "PC", vaikka myös tablets. Tässä tapauksessa, että PC mukana toimitetaan toisen sukupolven Intel Core i5-prosessori, 11,6 tuuman 1366 x 768 Samsung Super PLS näyttö, 64GB SSD, 4GB RAM, ja telakan USB, HDMI ja Ethernet-porttia.

Microsoft antaa Samsung Windows 8 kehittäjä PC rakentaa osallistujille, AT & T heittää 3G alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 13:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit