tirsdag den 13. september 2011

Max Levchin Ja Peter Thiel: Innovation nykymaailmassa on välillä "Dire Straits ja Dead"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VM2EK9HaYB0/:

tcdisrupt_sf11-1-14-1

Peter Thiel ja Max Levchin ovat kiireisiä kaverit. Thiel Ollakseen siitä Hallituksen yritykset, kuten Palantir Technologies, Geni, asana, ja Facebook, myös sattuu olemaan perustaja ja puheenjohtaja hedge fund Clarium pääoma sekä Managing Partner hänen VC yrityksen perustaja rahasto . Levchin oli perustaja ja toimitusjohtaja Slide (joka osti Google), jonka hän äskettäin vasemmalle, kun Google deadpooled kaikki paitsi yksi dian tuotteista .


Thiel ja Levchin molemmat tunnetusti ohjataan PayPal (jota he yhdessä perustama) kautta hankala vesien aikana hullu dotcom päivää, rakennus se yritys tunnemme tänään. Nyt Thiel ja Levchin ovat takaisin yhdessä, mutta tällä kertaa eri yritys: kirja. Yhdessä Garri Kasparovin, kaksi on kirjoittanut kirjan nimeltä "Blueprint: elvyttäminen Innovation, löytämässä Risk, ja pelastaminen vapailla markkinoilla", joka on määrä julkaista maaliskuussa 2012. At TechCrunch häiritä San Franciscossa tänään Thiel ja Levchin istuutui TC oman Erick Schönfeld puhua muuttuvat kasvot innovaatio, häiriöitä, ja tekniikka Yhdysvalloissa


Mukaan Levchin, peruslähtökohtana kirja on tietenkin "majorly kiistanalainen", eli vaikka mitä suosittu media saattaa kertoa meille, innovaatioiden maailmassa tänään oikeastaan ​​"välillä dire suorat ja kuolleita". Sekä Levchin ja Thiel sanoi, että he tunsivat tarvetta huutaa maailmalle, herätä keskimääräinen amerikkalainen, on masentava tila syvä innovaatioiden nykyisen maiseman.


Vaikka teknologian teollisuus on ollut yksi valopilkuista Amerikan taloudessa, ja joka päivä uusia Web 2.0 ja 3.0 Startup näyttää pop up, molemmat yrittäjät ovat ajattelutapa, todellinen, syvä innovaatio ei tapahdu nykyisillä markkinoilla. Sen sijaan yritykset ratkaista pieniä ongelmia, luomaan ominaisuuksia, ja harvat ovat käsitellään todellisia, maailma muuttuva, kovia ongelmia, jotka ovat edelleen piilossa verhon takana. "Se on tulossa katastrofi, jossa ihmiset Piilaaksossa eivät puhu edes", Thiel sanoo.


Levchin sanoi, että vaikka ei ole mikään yksittäinen syy tämän innovaation hitaasti alas, ne ovat molemmat toisiaan tulleet siihen tulokseen, että koko riskinoton kulttuuri on vähentynyt. Kuuluisa Puheet että kerran innoittamana sukupolvi saada taakse kuun käynnistää ja NASAn räjäytystyöt mielikuvitustamme avaruuteen. Tänään, avaruusohjelma on viimeisiä vuosiaan, ja yksityistettiin avaruusmatkailu on kasvussa. Mutta se on maailmanlaajuinen ongelma, ei vain amerikkalainen yksi.


Levchin sanoi, että meillä on kaikki tämä teknologia, jonka avulla voimme asiakasvaihtuvuutta kautta ideat nopeasti, mutta "kova" on mitä usein korreloi arvoa, ja startups tänään Aren n addressing tarpeeksi "kovia ongelmia". Jos yrität löytää uusia ryppyjä häiritä on Angry Birds, et niiden ratkaisemisessa kovia ongelmia.


"Mitä kipeästi meidän yhteiskunnassamme", Thiel sanoo, "on yrityksiä, jotka edustavat aitoa edistystä, ei vain hätääntynyt vaihtua muodin toiseen".





Ingen kommentarer:

Send en kommentar