tirsdag den 13. september 2011

Samsung tiedostoja Ranskan patentti kanteen Applea vastaan, tavoitteet iPhone, iPad

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/samsung-files-french-patent-complaint-against-apple-targets-iph/:


Samsung on kosti vastaan ​​Apple jälleen kerran - tällä kertaa Ranskassa, jossa Korean valmistaja on jättänyt kantelun, jonka mukaan Cupertino loukata trio sen patentteja. Alun perin jätetty Pariisin käräjäoikeuden heinäkuussa ja ilmoitti eilen, valitus väittää, että UMTS-teknologiat esillä iPhone ja 3G-käytössä iPads loukata kolme Samsungin patentteja. Toisin kuin edellisessä tapauksessa Saksassa, jossa viime aikoina johtanut valtakunnallinen määräystä vastaan ​​Galaxy tab 10.1, tämä arkistointi "keskittyy kolmeen patentteja, eikä suunnittelu tablets", kuten Samsung puolestapuhujana oli nopea huomauttaa. Tiedot patenteista kyseessä ovat epäselvä toistaiseksi, mutta se tulee todennäköisesti jonkin aikaa ennen kuin asia etenee joka tapauksessa, ja ensimmäinen kuulo määrä ilmestyä joulukuussa.

Samsung tiedostoja Ranskan patentti kanteen Applea vastaan, tavoitteet iPhone, iPad alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 07:10:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde AFP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar