tirsdag den 13. september 2011

Tokyoflash paljastaa Kisai Night Vision rannekello, tekee kertoen aikaa taas hauskaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/tokyoflash-reveals-kisai-night-vision-wristwatch-makes-telling/:


Tokyoflash on löysä vielä kerran , ja tällä kertaa käyttöön käsite, joka on ollut töitä kuukausiksi. Kisai Night Vision - joka tehtiin virallinen hetki sitten, ilmestyi ensimmäisen kerran yhtiön blogia mockup elokuussa 2010 - ja kuten sanotaan, "mitä eroa vuodessa tekee." Kuten tänään, LED rannekello on jaossa, rakennettu musta ruostumaton teräs, osa-pinta LEDit, kuusikulmainen muoto tekijä ja tuki USB-latauksen. Vaikka teidän alustavat oletukset, se on oikeasti pystyy näyttämään sekä ajan ja päivämäärän, ja siellä on jopa sisäänrakennettu hälytys ja "valo-animaatio." Fancy! Se on saatavana mustana sininen, vihreä tai punainen LED, ja jos tilaat heti, saat voi repiä yksi $ 129 / £ 79 / € 89, procrastinators joutuu tarra on 149 dollaria / puntaa 91 / € 103. Ota shufti Alla olevassa galleriassa.


Tokyoflash paljastaa Kisai Night Vision rannekello, tekee kertoen aika taas hauskaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 20:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Tokyoflash | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar