tirsdag den 13. september 2011

Chumby NeTV unfurls sen web-yhteys lonkerot ja FCC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/12/chumby-netv-unfurls-its-web-connected-tentacles-for-the-fcc/:


FCC Esiintymiset ovat yleensä hyvä osoitus tuotteen pikaisesta saapumisesta. Ja Chumby n NeTV jo suuntasi kehittäjien käsiin myöhemmin tässä kuussa , tämä komissio arkistointi ei ole aivan kiinni meidät pois vartija. Nyt yritys vähittäiskaupan päivä on kaikki mitä puuttuu suorittaa kerran huggable alustan virallinen retki. Tottumattomat Flash-pohjainen, WiFi-laite voi odottaa webified HDTV kokemus, joka tulee stream online-sisältöä, sekä tekstejä ja valokuvia Android-puhelinta , ja litteät näytöt. Toki on paljon muitakin vaihtoehtoja tuoda net omaan olohuoneeseen , mutta kuinka moni niistä voi väittää mustekala niiden maskotti? Tutustu lähde linkkiä jos päästöt testaus ja käyttöohjeiden kutittaa your fancy.

Chumby NeTV unfurls sen web-yhteys lonkerot varten FCC alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 syyskuu 2011 21:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar