tirsdag den 13. september 2011

Apple haluaa painamalla pause patentti-puvut, puheluja Motorola siipirikko

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/apple-wants-to-press-pause-on-patent-suits-calls-motorola-a-lam/:


Millä voisi osoittautua erittäin kalliiksi oppitunti hoitamassa oman suuhun, Apple aikoo käyttää Googlen ja Motorolan omien sanojen heitä vastaan ​​oikeudessa . Viikonloppuna, Cupertino asianajajat teki kaksi ehdotusta pysyä patentteihin liittyvää riita-asian Moto väittäen OEM n vireillä sulautuminen tekee sen patentti puvut kestämätöntä. Mukaan Applen lakitiimistä, ehdotettu Motorola Mobility hankinta siirtää tehokkaasti patentti hallita Google, väite, että julkinen menosuuntaan lausuntoja molempien yhtiöiden näyttävät tukea. Viitaten mahdollinen resurssien tuhlausta ja todennäköinen kääntyminen tulevien ennen sulautumista siirtokuntia, talon että Jobs rakennettu toivoo pitää pois tilintarkastustuomioistuimen huone käsirysy vasta GoogMo konsolidointi on ratkaistu. Kun molemmissa tapauksissa asetettu kaukana oikeudenkäyntiä päivämäärät huhtikuussa ja elokuussa 2012, se näyttää kaikki osapuolet on runsaasti aikaa selvittää tämä sotku pois, ja sitten kisata jälleen.

Apple haluaa painamalla pause patentti-puvut, puheluja Motorola siipirikko alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 16:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Apple Insider | lähde FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar