tirsdag den 13. september 2011

Intel näyttää katastrofihallinnan Tech at IDF, heittää tulipalloja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-shows-disaster-management-tech-at-idf-casts-fireballs/:


Intel laittaa katastrofihallinnan tech esillä aikana ennen IDF tapahtuma eilen ja onnekas sinulle, saimme hands-ajallaan. Showcase keskittyi kolmeen pääalueeseen katastrofihallinnan: lieventäminen sekä varautua ja reagoida. Se sisälsi teknologiat kuten liitettävyys säännökset vammaisille verkkoihin, energian hallinta ahdistuneita sähköverkoissa, ja - ylivoimaisesti eniten vaikuttava kohteen näyttö - tulipalloja! Nämä pallomainen, karu, edullinen, autonomiset anturit on suunniteltu heitetään tuleen ja raportin tiedot, kuten lämpötila, vapaa-haihtuvat aineet ja ilmanlaadun ensiavun antajalle kuorma kautta WiFi. Tärkeää tietoa kuten kuumin paikalla ja kemiallisesta koostumuksesta palo voidaan lähettää sekä palomiesten älypuhelimet ja backend toimistot. Alkuperäinen lukemat helpompi arvioida tilannetta ennen lähettämistä ihmisen elämässä. Tutustu tulipalloja ja tämän katastrofihallinnan tech meidän galleria alla.




Dante Cesa mukana tekemässä tätä raporttia.

Intel näyttää katastrofihallinnan Tech at IDF, heittää tulipalloja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 04:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar