tirsdag den 13. september 2011

Nintendo 3DS slide pad add-on virallinen, laivoissa 10 joulukuu Japanissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/nintendo-3ds-circle-pad-add-on-is-official-ships-december-10th/:


Nintendo ei sanonut niin lavalla edeltävässä Tokyo Game Show 3DS lehdistötilaisuudessa tänään, mutta se todella on merenkulun että kummallisen näköinen ympyrä pad-lisäosa . "Laajennettu slide pad" on ylöspäin pelaamista yhtiön japanilainen Etusivu heti, koska merenkulku päivämäärä joulukuun 10. ja hinta ¥ 1500 (19,50 dollaria). Mukana on myös lista tuetuista peleistä, kuten Monster Hunter Tri G, Biohazard Revelations, Snake Eater 3D ja enemmän. Se toimii yhdellä AAA-paristolla, joka maamme serkut klo Joystiq Huomaa luultavasti tarkoittaa et saa mitään ylimääräistä soittoaikaa lisätään 3DS mennessä läpsiminen tämä "vene" pohjassa. Tarkista lähde linkkiä alla Virallinen info - me pidämme silmät auki Tokiossa Pohjois-Amerikan Julkaisutiedot ja tietenkin väri Hyväksytty Misty Pink painos olet jo etsimässä.

Jatka lukemista Nintendo 3DS slide pad add-on virallinen, laivoissa 10 joulukuu Japanissa


Nintendo 3DS slide pad add-on virallinen, laivoissa 10 joulukuu Japanissa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 02:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde Nintendo Japanissa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar