tirsdag den 13. september 2011

StayLocked prototyyppi tekee teidän varastettu pyörä käyttökelvoton, eivät osta sinulle toisen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/staylocked-prototype-renders-your-stolen-bike-unusable-wont-bu/:


Jos et aja varastettu pyörä, ei pitäisi kenenkään muun. Se on perusedellytys takana StayLocked Polkupyörä - prototyyppi, joka tehokkaasti tuhoutuu kun joku yrittää siepata se. Taika piilee pyörän integroitu lukitusmekanismi, joka on rakennettu sisään pari putket ulottuu takaisin pyörän istuin. Ratsastajat voivat liittää kääntyvä lukko minkä tahansa kiinteän viestiäsi, mutta jos joku onnistuneesti rikkoo se, pyörän ketju pysyy enää tukea hänen paino, tekevät prototyyppi käytännössä hyödytön, ja varas täysin hämmentynyt. Tietenkin tämä järjestelmä ei estää rikollisia varastamasta sykli sen osien, ja se todellakaan ole niin ihanteellinen ratkaisu kuin vaikkapa todella saada oma pyörä takaisin . Mutta ainakin sinulla tuntuisi paremmalta tietäen, että kuka tahansa pihisti ratsastaa varmaan näytti naurettavalta kun näin.

StayLocked prototyyppi tekee teidän varastettu pyörä käyttökelvoton, eivät osta sinulle toisen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 10:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar