tirsdag den 13. september 2011

Verizon intros 50 dollaria rajoittamaton suunnitelma, vie keinua prepaid-operaattoreille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/verizon-intros-50-unlimited-plan-takes-a-swing-at-pre-paid-ope/:


Vuonna suoraan ampui sen vähemmän kilpailijoita, Verizon Wireless ilmoitti tänään käynnistää uuden 50 dollaria rajoittamaton suunnitelmaa varten prepaid-asiakkaat. Käytettävissä alkavat tänä torstaina rajoittamaton puhua, tekstiä ja web option'll käyttöönotossa kaikille operaattorin vähittäiskaupan paikoissa, lisäksi Walmart, Best Buy ja Target. Käyttäjät, jotka valitsevat suunnitelma saa heidän valita high-end älypuhelimiin, ja päinvastoin pitänyt valita valikoima neljän ominaisuuden puhelimet LG, Samsung ja Pantech. Liikkua voisi vakavasti alittivat kasvu Sprint - joka toimii Boost Mobile ja Virgin Mobile - sekä pienempiä toimijoita, kuten MetroPCS, että count pre-paid käyttäjien enemmistön asiakaskuntaansa. Se ei oikeastaan ​​edes taistella, mutta muiden teollisuuden Titan AT & T tarjoaa jo samanlainen kuin sovittua palvelun , kaikki käypä tässä sotkuinen langaton sota.

Filed under:


Verizon intros 50 dollaria rajoittamaton suunnitelma, vie keinua prepaid-operaattorit alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 16:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar