tirsdag den 13. september 2011

Tapaa Philly uutta Android-sanomalehti: Arnova 10 G2

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mn-Jie4_Gk8/:

archos-arnova-10-g2

Philadelphia Media Network on ollut kunnianhimoinen kesällä: heinäkuussa, yhtiö ilmoitti aikovansa myydä tuettua Android tablets kanssa tilaukset Digital Editions on Philly n kahdessa päivälehdessä. Elokuu oli luultavasti viettänyt hankinta laitteisto ja työskentelevät apps, ja nyt kun kesä on ohi, PMN on valmis paljastamaan työnsä hedelmät .


Toisin Tribune suunnitelma on tablet tehty nimenomaan heidän sanomalehtiä, PMN valitsi helposti saatavilla tablets ja meni Arnova 10 G2. Vaikka ei-nimi tuotemerkin merkitsee cheapo Android-välilehti juuret, Arnova tablets todella tehnyt kunnioitettavan PMP valmistaja Archos. Ei mainintaa laitteen tiedot tehtiin ilmoitus, mutta hieman kaivamaan paljastaa, että se pakkauksissa 1 GHz prosessori, 512 megatavua muistia, ja 10-tuumainen (duh) näyttö pyörii 1024 600. Arnova 10 G2 toimii myös Gingerbread, joka on hieman sydänsuruja varten Philadelphians etsit jotain edullista Honeycomb rakkautta.


PMN tarjoaa Arnova kahteen sopimuksen luokkaan: niihin, jotka haluavat lukea Inquirer ja Daily News kaksi vuotta pelaamaan $ 99 tablet, ja ​​$ 10/mo merkintäpalkkio. Ihmiset, jotka mieluummin pitävät sopimusehdot mahdollisimman lyhyt voi muste yhden vuoden sopimuksen hintaan € 13/mo, ja maksaa $ 129 välilehti. Yhteensä kulut tulee ulos to $ 339 kahden vuoden toimikaudeksi, ja $ 285 yhden vuoden, joten Philadelphia - vain saada yhden vuoden tilaus.


Sovellukset Kyseessä ovat täysin digitaalinen jäljennöksiä Inquirer ja Daily News, ja tilaajat saavat myös pääsy multimedia App joka laajenee uutiset kokemusta kuvagallerioita ja videoita. Ottaen huomioon, että saa molemmat päivälehdet ovesi (myös sunnuntaisin) vuodeksi olisi helposti maksaa yli 500 dollaria vuodessa, paljon näyttää mahtavan makea, jopa hieman lattea laitteisto.


Se gutsy liiku Philadelphia Media Network (he ovat ensimmäisenä virallisesti sitoutua tablet venture), ja ehkä yksi, joka on tarpeen valossa tuoreista suuntauksista. Kun sanomalehdet menettävät lukijoita aina päällä uutislähteitä, edellyttäen, että samanlaista reaaliaikainen pääsy niiden sisältö tarkoittaa, että PMN: n paperit voi jatkaa taistelua merkitystä. On 5000 tablets odottamassa laivan tilaajille heti huomenna, ja jos ensimmäinen aalto menee hyvin, PMN tulee pyrkiä laajentamaan ohjelman edelleen Black Friday 2011.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar