onsdag den 6. juli 2011

Tutkijat Play Maailman vanhin kaupallinen äänite

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JNP142KoYtc/Scientists-Play-Worlds-Oldest-Commercial-Recording:

sciencehabit kirjoittaa "naarmuuntuneelta 12 sekunnin äänileike naisen lausuen ensimmäisessä jakeessa Twinkle, Twinkle, Little Star ei kuulosta paljolta. Mutta heikottaa, 123-vuotias tallennus-vakiinnutetaan osaksi kieroutuneesta metallista sylinteri ja henkiin vuosikymmenien hiljaisuudesta kolmiulotteisen (3D) optinen tekniikalla-näyttäisi kuuluvan ensimmäisen tietueen tarkoitettu myytäväksi yleisölle. Made for puhua nukke lyhyesti myydään levysoitin keksijä Thomas Edison, varhainen ennätys on vanhin tunnettu amerikkalainen tallennus naisen ääni ja on vanhin tunnettu ennätys tuotetaan Edisonin laboratoriossa West Orange, New Jersey. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Microsoft haluaa $ 15 per Android Smartphone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uEEIAm-QEUY/Microsoft-Wants-15-Per-Android-Smartphone:

sfcrazy kirjoittaa "Microsoft Corp on vaatinut, että Samsung Electronics Co Ltd maksaa 15 dollaria jokaisesta älypuhelin luurin se tekee perustuu Google Inc: n Android-käyttöjärjestelmä. ohjelmiston jättiläinen väittää oman monenlaisia ​​patentteja käytetään mobiilialusta. Valitse artikkeli:" Samsung todennäköisesti pyrkii alempi maksu noin 10 dollaria vastineeksi syvemmälle Alliance Microsoftilta Yhdysvaltain yhtiön Windows-ympäristössä, Maeil Business Newspaper noteerattu nimeämätön alan virkamiesten sanoi. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Facebook julkistaa Video-puheluita Skype

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2BqdMByN0l8/Facebook-Announces-Video-Calling-With-Skype:

Nimetön lukija kirjoittaa "Koska huhuttu ja odotettu, Facebook perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ilmoitti tänään videopuhelut, powered by Skype. Yhtiö paljasti myös muita chat parannuksia, mukaan lukien mahdollisuus nähdä ystäviä viestisi eniten ja ryhmäkeskustelu ja vahvisti, että sillä on nyt 750 miljoonaa käyttäjää. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Älä lennä jos vain oli kirurgia!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FeYjj1E4Fg4/Dont-Fly-If-You-Just-Had-Surgery:

mcgrew kirjoittaa "Chicago Tribune raportoi, että TSA on nyt huolissaan istutetaan kirurgisesti pommeja. he yrittävät saada kaikki lopettamaan lentävät kokonaan? Tiedän Ei ole mitään tapaa he saada minut matkustajakone näinä päivinä. Minä ajan , vaikka se on paljon, paljon vaarallisempi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Jailbreakme 3.0 julkaistu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M7b8_rUL2X0/Jailbreakme-30-Released:

Beardydog kirjoittaa "Jailbreakme.com on virallisesti päivitetty tarjoten ensimmäinen julkinen menetelmä jailbreaking iPad 2, ja helpoin tapa jailbreaking useimmat muut iOS laitteita. Jailbreak toimii iOS 4.3.3, ja on suositeltavaa, että käyttäjät päivittävät ennen uusi julkaisu Applelta sulkee haavoittuvuutta hyväkseen Jailbreak. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Rakentaminen ESA Galaxy Mapping Satelliitti Valmistuneet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N83FkGsr-tU/Construction-of-ESA-Galaxy-Mapping-Satellite-Completed:

coondoggie kirjoittaa kanssa artikkelin Network World. Valitse artikkeli: "Euroopan avaruusjärjestö sanoo, että se on valmis, mitä se kutsuu suurin digitaalikamera koskaan rakennettu avaruuspeili - miljardi pikselijono kamera, joka auttaa luomaan kolmiulotteinen kuva Milky Way Galaxy. Aseta käynnistetään laivalla ESAn Galaxy-kartoitus Gaia tehtävä vuonna 2013, digikamera oli "mosaicked yhteen 106 eri sähköisen ilmaisimet." ESA kertoo, että Gaian mittaukset ovat niin tarkkoja, että jos se olisi maan päällä, se voisi mitata pikkukuvia henkilön Moon. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Hubble Tekee Miljoonas Observation

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MuYuCeO5bQg/Hubble-Makes-Millionth-Observation:

sfcrazy kirjoitti kanssa artikkeli Hubble teleskooppi. Valitse artikkeli: "NASAn Hubble-avaruusteleskoopin ristissä toinen välitavoitteen Avaruusseikkailu etsinnän ja löytö. Maanantaina 4. heinäkuuta Earth-maata kiertäviä observatorio kirjautunut sen 1/1000000 tieteen havainto aikana etsimään vettä eksoplaneetan kaasukehän 1000 valo- vuoden päässä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Star Wars Landspeeders Are Here

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NS_VPLqMEdw/Star-Wars-Landspeeders-Are-Here:

smitty777 kirjoittaa "Kaikki mitä Jedis voi pysäyttää rakennus fake landspeeders teidän ajotieltä nyt - real deal on vihdoin täällä. Wired raportoi israelilainen yritys, joka on testannut yksi käytettäväksi ambulanssi kutsutaan AirMule. Varo, Womp Rats. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Spotify on tulossa Yhdysvaltojen, vieraat ovat nyt auki

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/06/spotify-is-coming-to-the-us-invites-are-open-now/:


Se tapahtuu. Spotify vain oksensin Yhdysvaltain lasku paikalla, kutsumalla innokkaita amerikkalaiset hypätä jonossa pöytä juhlissa. Samalla olemme juuri saaneet vahvistuksen omiin lopussa, että asiat ovat viimeistelemässä testata täällä valtioissa, ja tulemme varmasti raportoimaan aivan heti kykyjämme selvä.



Kehittäminen ...

Spotify on tulossa Yhdysvaltojen, vieraat ovat auki nyt perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 heinäkuu 2011 12:26:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Spotify | Lähetä | Kommentit

3D Suklaa Printer

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jJhoWpgwuSo/3D-Chocolate-Printer:

BoxRec kirjoittaa "tutkijat Englannissa ovat kehittäneet 3D suklaa tulostin, joka tulostaa kerroksia suklaan sijaan mustetta tai muovista." Nyt meillä on mahdollisuus yhdistää suklaa digitaalitekniikkaan, mukaan lukien suunnittelu, digitaalinen valmistus ja sosiaalinen verkostoituminen. Chocolate on paljon sosiaalisen tarkoituksen, joten meidän on tarkoitus kehittää yhteisön ja jakaa malleja, ideoita ja kokemuksia siitä, "sanoo johtava tutkija tohtori Liang Hao."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nanomagnets voisi korvata transistorit Mikroprosessorit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zCmPn9OHf0Q/Nanomagnets-Could-Replace-Transistors-in-Microprocessors:

redwolfe7707 kirjoittaa "Tietokoneet tänään siirtää elektroneja, käyttäen paljon energiaa prosessissa. uusi raportti ulos UC Berkely osoittaa, että teet Computing nano magnetic domains voisi vähentää energiankulutusta tekijällä miljoona." Kuten tavallista, tekijä miljoonaa olisi ihanteellinen tapaus ja on lähellä pienin sallittu maailmankaikkeus.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.