onsdag den 6. juli 2011

SK Telecom ja LG U + aloittaa LTE Soulissa, mies eteläkorealaiset kuohua kateudesta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/05/sk-telecom-and-lg-u-launch-lte-in-seoul-fellow-south-koreans-s/:


Turhautuneita puute valinta keskuudessa LTE harjoittajia ? Tunnemme myötätuntoa, niin liittyä meihin, kun me pohdimme siirtäminen Souliin, jossa ei ole yksi, vaan kaksi suurta puhelinyhtiöt - SK Telecom ja LG U + - ovat mahdollistaneet pääsyn nopea protokolla. Palvelu alkoi 1. heinäkuuta tietojen laitteita (lue: modeemit), kun puhelimet Samsung ja LG on tarkoitus tehdä ulkonäkö tänä syksynä. Vaikka kyseiset Soulissa on jo surfing suuremmilla nopeuksilla, LTE aalto teilataan mennä valtakunnallisesti vuoteen 2012 mennessä U + tilaajaa ja vuonna 2013 niille, SK. Vielä riitä 3GPP hyvyys sinulle? Lisää kansakunnan kolmas tärkeä harjoittaja KT Telecom ja niiden Q3 LTE tutkimuksissa sekoitetaan, ja me tiedämme, mihin lähettää sinulle seuraavan kerran olet haikailu on herkullinen ladata nopeuksilla puolella mausteinen Kimchi.

SK Telecom ja LG U + aloittaa LTE Soulissa, mies eteläkorealaiset kuohua kateudesta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 heinäkuu 2011 23:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Daily Wireless | lähde The Korea Herald | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar