onsdag den 6. juli 2011

Suklaa tulostin tekee 3D muotteja oman syötävä visioita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/06/chocolate-printer-makes-3d-molds-of-your-edible-visions/:


3D on tullut teollisuuden muotisana du jour. Tack että pikku epiteetti päälle kuluttaja menosuuntaan tuote ja voila!, Saat periä korkeampia hintoja sen virtuaalisen palkkio. No, se näyttää kasan ihmiset rapakon kiinni ja päättänyt heittää hieman kaakaojauhetta taikinaan. Rahoittaja tieteellisten toimikuntien UK digitaalitalouden ohjelman valvonnasta vastaa Engineering ja fysikaalisten tieteiden tutkimusneuvosto sekä vetäjänä Exeterin yliopisto, University of Brunel ja ohjelmistojen kehittäjä Delcam - puhua liikaa kokkeja - tech että aiemmin toi metalli-ja muovituotteet elämään on tulossa chocoholic makeover. Käyttämällä suunniteltu erityisesti lämpötila ja lämmityksen valvonta, tulostin vie ladata 3D CAD mallit ja muuttaa ne jutut your sweet hammastettu unia. Vaikka et näe tätä tulostinta boutique lähellä sinua, on olemassa suunnitelmia tehdään tilauksesta kauppapaikan että annan sinun edistää kotitekoisia luomuksia tai muokata jonkun muun. Ymmärrämme, jos tämä saa sinun Ystävänpäivä ennakointi sydän kaikki aflutter, mutta älä tee mitään todellisia suklaa sydämet - se on vain brutto.

Suklaa tulostin tekee 3D muotteja oman syötävä visioita alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 heinäkuu 2011 03:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Inhabitat | lähde Engineering ja fysikaalisten tieteiden tutkimusneuvosto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar