onsdag den 6. juli 2011

Smartphone Maker HTC Buys S3 Graphics VIA, WTI Saat 300 miljoonaa dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s3A3VX_axbY/:


VIA Technologies , Taiwan-pohjainen kehittäjä x86 prosessori alustoja, tänä aamuna ilmoitti , että se on myynyt kaikki omistamansa S3 Graphics , toimittaja grafiikka visualisointiteknologia käyttää tietokoneita, pelikonsoleita ja mobiililaitteisiin Kaliforniassa.


Ostaja on älypuhelin valmistaja HTC , joka on saamassa kaikista jäljellä olevista osakkeista S3 Graphics varten grand yhteensä 300 miljoonaa dollaria.


Kun se saa täyden omistusoikeuden S3 Graphics, HTC ei vain hyötyä yhtiön kokenut joukkue, mutta myös melko arvokasta omaisuutta ja ton osaamisen rakentamiseen energiatehokkaita grafiikka ja video ratkaisuja.


VIA Technologies osti S3 Graphics vuonna 2001 aikomus nopeuttaa integroitumista grafiikkaominaisuudet sen prosessori ja piirisarja tuotteita. S3 Graphics tuli undercapitalized vuonna 2005, kehotukset VIA lisätä WTI Investment International uutena sijoittajana auttaa rahoittamaan toimintansa ja T & K-aloitteisiin.


Erityisesti WTI on yksityinen sijoitusyhtiö, jossa VIA Technologies puheenjohtaja Cher Wang on merkittävä osakkeenomistaja.


VIA saa 147.000.000 dollaria, kun WTI saavat $ 153 miljoonaa euroa. VIA tunnistaa myyntivoiton 37.000.000 dollaria ja maksetusta-pääkaupunki 115.000.000dollari tässä kaupassa.


"Kauppa antaisi VIA ansaita osan sen rikas IP portfolio, mutta säilyttää sen grafiikkaominaisuudet tukemaan ja myynti sen prosessorit ja piirisarjat," sanoi Tzu-MU Lin, johtaja ja hallituksen johtaja VIA.


Kaupan toteutuminen edellyttää viranomaisten hyväksyntää ja muut tavanomaiset ehdot täyttyvät, mutta sen odotetaan toteutuvan ennen vuoden 2011 loppua.


S3 Graphics hiljattain otsikoihin sen patenttirikkomusta perässä vastaan ​​Apple . Yritys jätti ITC valituksen toukokuussa 2010 ja kahdeksan päivän kokeiluversio pidettiin maaliskuussa 2011.


Aiemmin tässä kuussa ITC tuomari E. James Gildea päätti , että Apple rikkoo Yhdysvaltain patentti 6.658.146 suunnattu järjestelmiä ja menetelmiä pakkaamalla kuvat ja US Patent 6683978 ohjataan kuvan tiedostomuodot, jotka molemmat kuuluvat S3 Graphics (ja pian, HTC).


Apple ei katsottu rikkovan kahta muuta patenttia.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar