onsdag den 6. juli 2011

Hotmail kääntyy 15, tarkistaa roskapostikansio varten misfiled syntymäpäivä haluaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/06/hotmail-turns-15-checks-spam-folder-for-misfiled-birthday-wishe/:


Ensi maanantaina merkitty 15. vuosipäivää syntymän Hotmail . Tämä 4 heinäkuu aloituspäivää ei ole sattumaa - palvelun perustajat tarkoitettu julkaisunsa korostaa symboliikka itsenäisyytensä perinteisistä sähköposti malleja. Seuraavana vuonna palvelu olisi kiskaistu jopa Microsoftin ja sijaitsee alle ohjelmiston jättiläinen MSN sateenvarjo. Seuraavina vuosina ei ole aina ollut helppo brändi, kiitos osittain kilpailulle Yahoo ja Google omistama palvelut. Vuonna 2007 palvelun ampui takaisin, Ulkoasultaan ja brändin itsensä Windows Live Hotmail. Se on ollut kymmenen ja puoli ylä-ja alamäkiä, mutta webmail-palvelu on edelleen yksi eniten käytetyistä maailmassa. Onko sinulla Hotmail liittyviä muistoja? Ole hyvä ja jaa ne kommentit alla.

Hotmail kääntyy 15, tarkistaa roskapostikansio varten misfiled syntymäpäivä haluaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 heinäkuu 2011 00:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Windows Ryhmän blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar