onsdag den 6. juli 2011

App Store Analytics Startup App Annie Gets kannatus IDG, valmistelumateriaalien Premium Service

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_LgWsHfJT6c/:


App Annie , Hong Kong, joka toimittaa App Storen analytiikan ja Marketing Intelligence Applen App Store, on esitetty julkistamattoman määrä sarjan rahoituskierros johtama IDG Capital Partners , Kiina keskittynyt riskipääomarahastoon tukena IDG ja Accel.


Ensimmäinen käynnistyi maaliskuussa 2010, App Annie avulla App kehittäjät ja julkaisijat seurata myyntiä, lataukset, rankingissa, ja arvostelut. Aloitteleva yhtiö sanoo 13000 käyttäjää jo rekisteröitynyt, mukaan lukien markkinoijien tai johtajia yli 50 prosenttia Top 100 App Store kustantajille.


Toisin kuin kilpailijat, kuten Distimo , Mopapp ja Flurry , App Annie tukee tällä hetkellä vain Applen App Store. Startup sanoo, että se käyttää ylimääräistä pääomaa sen soveltamisalaa laajennettava koskemaan muita mobiilisovellus tallentaa ja uusien ominaisuuksien kehittämiseen.


Vuonna blogikirjoitus , App Annie sanoo myös ne käynnistää piakkoin lisäpalkkiota palveluja.


IDG Capital Partners on Kiinassa keskittyvä sijoituspalveluyritys yli $ 3,8 miljardia hallinnoitavat pääomat. Yritys, jonka takana IDG ja Accel Partners, ylpeilee toimistot Hongkongissa, Pekingissä, Shanghaissa, Guangzhoussa, Shenzhenissä, Silicon Valley, ja Boston.


Xiaojun Li, partneri IDG Capital Partners on liittynyt App Annie hallitus.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar