onsdag den 6. juli 2011

Huuhtele menestys, Microsoft toivoo Samsung tulee olemaan seuraavan Android patentti Bounty

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/06/flush-with-success-microsoft-hopes-samsung-will-be-its-next-and/:

Huuhtele menestys, Microsoft toivoo Samsung tulee olemaan seuraavan Android patentti Bounty

Wistron? Tarkista . HTC? Voit tarkistaa . Velocity Micro? Ollut siellä . Itronix? Tehty että . Microsoft on löytänyt runsaasti yhtiöiden halukkaita kohderyhmänä sen patentti-heiluttaa tavoilla, ja yhtiö toivoo ensi lovi sen sängynpylväs on iso: Samsung. Reuters raportoi, että Microsoft on sen jälkeen 15 dollaria Bounty per Android luurin myynyt , joka, jos jo olemassa, olisi laittaa Sammy 45.000.000 dollaria reikään ansiosta Galaxy S II menestyksestä . Miksi Samsung hyväksyt nämä ehdot? On mahdollista, Microsoft vaatii, että tämä sopimus luotava yrityksille, jotka haluavat tuottaa Windows 8 tablets. Tai ehkä se on vain koska kaikki muu on pelissä mukana. Kukaan ei tykkää seuraaja, Samsung, kukaan.

Huuhtele menestys, Microsoft toivoo Samsung tulee olemaan seuraavan Android patentti Bounty alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 heinäkuu 2011 07:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar