onsdag den 6. juli 2011

Project MGS taulukossa lukee iPhonen media, saa sinut käytännön (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/06/project-mgs-table-reads-your-iphones-media-gets-you-hands-on/:


Tiedämme, mitä olet ajattelua - iPhone vuorovaikutuksessa Surface ? Jumalat on hullu. No, se ei ole ja he eivät ole, niin rentoutua. Tämä erikoisvalmisteinen, multitouch taulukko on Apple vuorovaikutteisuus tulee Computer Science undergrads Artem Vovk ja Shuo Yang on Technische Universität Darmstadt Saksassa. Osuvasti nimeltään Project MGS (Media Gathering System), järjestelmä mahdollistaa langattoman siirron iPhonen median infrapuna kameralla varustettua tabletop jonkin Java-pohjainen, ele valvonta hauskaa. Miten se tietää puhelimen siellä? Yksinkertainen - taulukko sijaitsee viivakoodin kiinnitetty laitteen takana, ja sen jälkeen, se on vain sinä ja kaikki hyppysellinen-zoomaus, media-pelissä Mayhem voit koota ylös. Projekti tukee myös tiedostojen siirron välillä iOS laitteiden ominaisuus tarkoitettu näyttö tulevaisuudessa videoita. Nyt Tech pelaa vain mukava kanssa omenan makuinen mobiililaitteisiin, mutta pari lupaukset on helppo tehdä tietä tulevalle Android yhteyden. Hit tauko koko esittely ja sen kansanomainen karaoke.



[Kiitos, Shuo]

Jatka lukemista Project MGS taulukossa lukee iPhonen media, saa sinut käytännön (video)


Project MGS taulukossa lukee iPhonen media, saa sinut käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 heinäkuu 2011 01:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar