onsdag den 6. juli 2011

Wii U laskeutumisen jälkeen 01 huhtikuu 2012, voi stream video rekisterinpitäjille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/05/wii-u-landing-after-april-1st-2012-may-stream-video-to-controll/:

Wii U

Kokeile niin saatat säilyttää oma välinpitämätön käytös, tiedämme saat potkut noin potentiaalin Wii U . No, emme läikytä salaisuutesi, mutta ajattelimme ehkä tietää että Reggie Fils-Aime, Presidentti Nintendo of America, hiljattain istuutui David M. Ewalt at Forbes puhua yhtiön tuleva konsoli. Löydät koko haastattelu lähde, mutta tässä on muutamia enemmän mielenkiintoisia tietoja. Kuten saatoitte arvata, alkuperäinen Wii ei katoavan heti. Kaksi myydään rinnakkain kaupoissa ainakin vähäksi aikaa. Mielenkiintoista, kun me jo tiesimme, että pelejä voi pelata täysin ohjain, kääntyy siellä ole mitään teknisesti pysäyttää konsoli streaming muut tiedotusvälineet kannettavaan näyttö - myös sisältöä teidän Netflix tilin. Valitettavasti olet odottanut asti ainakin Q2 2012 valita yksi ylös - kuten Fils-Aime paljasti, next-gen pelilaite ei käynnisty, kunnes "huhtikuun jälkeen 1st."

Wii U laskeutumisen jälkeen 01 huhtikuu 2012, voi stream video rekisterinpitäjille alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 heinäkuu 2011 21:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Forbes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar