onsdag den 6. juli 2011

Sonyn S1 ja S2 tablets poseeraamaan kameran uudelleen, keuliminen enemmän kulmat (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/06/sonys-s1-and-s2-tablets-pose-for-the-cameras-again-show-off-mo/:

http://www.engadget.com/2011/07/05/sonys-s1-and-s2-tablets-pose-for-the-cameras-again-show-off-mo/

Sonyn S1 ja S2 Honeycomb tablets on erittäin kaino ja kameroiden edessä, sillä niiden alkuperäisen paljastus. Lisäksi kahdesta visuaalisesti miellyttävä lyhyt elokuvia ja kammata ja käytännön , emme ole nähneet paljon niitä vuodesta - tai mitään erityistä vapauttaa yksityiskohtia, että asiassa. Entinen on muuttunut ainakin Nyttemmin Notebook Italia. Sivusto onnistui käsittelemään duo tarpeeksi kauan edessä objektiivin kaapata parvi tilannekuvia, sekä lyhyt video S1 PlayStation Suite. Jos olet innokas saada syventyä löydät S1 leikkeen ohi tauko, ja kaikki kuvat lyömällä lähde linkkiä.



Päivitys: Niccolo lähtien HDblog.it kirjoitti aivan kuin tämä viesti oli menossa elää, on jopa toinen erä kuvakaappauksia ja toinen käytännön video. Se on alhaalla, jotta tuplaa katsojaluvut ilo ja tuplaa hauskaa.



[Kiitos, Lau]

Jatka lukemista Sonyn S1 ja S2 tablets poseeraamaan kameran uudelleen, keuliminen enemmän kulmat (video)


Sonyn S1 ja S2 tablets poseeraamaan kameran uudelleen, keuliminen enemmän kulmat (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 heinäkuu 2011 08:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Notebook Italia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar