lørdag den 10. september 2011

Kysy Slashdot: P2P vastuu jaettu yhteys?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dWii5Djx4_0/Ask-Slashdot-P2P-Liability-On-a-Shared-Connection:

Nimetön lukija kirjoittaa "Olen kämppäkaveri, joka vaatii käyttäen BitTorrent ottamatta minkäänlaista varotoimista. Hän on affiniteetti ladata materiaalia, joka on erittäin suosittu ja suuri riski. Hän sai varoituksen tunnettu mediajätti vuonna Aiemmin hänen tiedostojen jakamisen, mutta ei ole haastanut. Olemme äskettäin alkanut elää asunnossa yhdessä (yksi henkilö) ja jakaa Internet-yhteys ja IP-osoitteen. Jos hänen P2P toiminta johtaa joku yrittää ryhtyä oikeustoimiin , voisin olla vastuussa? Miten meidän syyttäjille erottaa meidän tietokoneita, jos me kaikki jaamme saman IP-osoitteen? Olisivatko he vain haastaa paljon meitä? " Jotkut lakimiehet varmasti haluavat saada katsoa kaiken toisella puolella yhteyden. Onko joku siellä ajautunut oikeudellisiin ongelmiin seurauksena jonkun toisen käyttöön yhteys?


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Miten Webb Space Telescope Got niin kallis

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VkA8k4FgjmE/How-the-Webb-Space-Telescope-Got-So-Expensive:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä IICV kirjoittaa "Ethan Siegel ja alkaa Bang on tehnyt tutkimuksen siitä, miten ja miksi James Webb Space Telescope n hintalappu paisunut. Lainaten:" kaikki ei ollut laskemalla. Miten kaukoputki olla enemmän kuin kolme neljäsosaa täydellinen jälkeen 3500000000 dollaria, mutta vaatii enemmän kuin kaksinkertainen määrä sen valmiiksi? Myös Miten julkaisupäivä saavat bumped kolmella vuodella, vuoteen 2018? Ja miten 6500000000 tulla tuhoisa 8700000000dollari niin nopeasti? Joten tein vähän kaivaa ympäri, ja ehkä hieman tutkiva raportointi samoin, ja sai ahold Webb-projektin tutkija, joka on myös jäsenenä Webb Science työryhmä. "" Vai et osta väitettä, että rahat hyvin käytetyn ($ 5 miljardia euroa tai 8000000000 dollari, tai kummallakin puolella näistä), vaikka työt on kaunista.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Häiritä hackathon San Francisco on virallisesti Begun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Hgn_Tgv7C94/:

scaled.IMG_2458

Jokainen hakkeri on erilainen, ja se on juuri sitä mitä odotamme kun tämä kaikki läpi. Jotain uutta, jotain erilaista - kaikki, jotka ovat mahdollisesti häiritä.


Tähän mennessä noin puolet rekisteröijiä on esittänyt sen paikan, jossa levätä vielä kirjautumisessa Kannettavat tietokoneet ovat jo potkut, hakkerit laittavat viisaat päänsä yhteen, ja energia huoneessa on ilmeinen. Olin guestimate että noin 90 prosenttia läppäreissä täällä on Mac, ja valtaosa niistä on MacBook Airs. Ilmeisesti se hakkerin kannettavan valinta. Koko snackbaari, alla, on valmis ja odottaa, vaikka nämä kaverit näyttävät paljon huolestuneempi saada heidän hakata päälle.


Pidämme sinut lähetettyihin kanssa siistein hankkeita koko päivän, mutta nyt tarkistaa muutaman ensimmäisen Kuvia hulluudesta.









Sharp Aquos SH8298U 3D älypuhelin menee mukaan veitsi, tulee ulos Kiinassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/sharp-aquos-sh8298u-3d-smartphone-goes-under-the-knife-comes-ou/:


Sama puhelin, eri markkina - se on aika paljon mitä me tarkastelemme yllä Sharpin "uudet" 3D Aquos SH8298U. Ensin saimme käytännön laitteen n twinner - Aquos SH-12C - takaisin Computex , kanssa, että malli urheilu Japan-only 1seg vastaanotin, FeliCa (NFC) ja 800MHz / 2100MHz bändejä. Tällä kertaa ulos, OEM tehty joitakin pieniä muutoksia, sen Kiinaan, mikä vähentää luurin varastointi vuodesta 8GB 2 Gt, ja pakkaus sen kanssa GSM / WCDMA / HSPA radiot. Loput spec luettelo pysyy täsmälleen samana, jättäen tämän nyljetty Android 2.3 puhelin 4,2 tuuman qHD stereoskooppisen 3D-näyttö, dual 8 megapikselin kamerat, 512MB RAM ja 1,4 GHz Qualcomm MSM8255 Snapdragon-prosessori. Jos käännetty pressers on sinun käsityksesi hauskaa, mennä eteenpäin ja tutustu lähde.

Sharp Aquos SH8298U 3D älypuhelin menee mukaan veitsi, tulee ulos Kiinan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 15:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PocketNow , AndroidCommunity | lähde Sharp (käännetty) | Lähetä | Kommentit

NASAn Twin Grail Craft matkalla Kuuhun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Lizyy9e97jw/NASAs-Twin-GRAIL-Craft-On-Their-Way-To-the-Moon:

näkövammaisten kirjoittaa "twin kuun Gravity Recovery ja Interior Laboratory (Grail) avaruusalus nostetaan pois Cape Canaveralista tänä aamuna. Grail-on määrä saavuttaa kuun uudenvuodenaattona 2011, kun taas Grail-B saapuu uudenvuodenpäivänä 2012. kaksi aurinko-powered avaruusalus lentää yhdessä kiertää kuun ympärillä mitata sen painovoimakentässä. Lunar tutkimusmatkailijat toivoa tehtävä vastaa pitkäaikaista kysymyksiin Moon "mistä kuori ja ydin." "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






In Battle Over "Tweet" Tavaramerkki, Twitter haastaa Twittad

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YpZaqmhzWTg/:

tweety

Saatat muistaa, että jo heinäkuussa 2009, Twitter tehty iso meteli siitä kehittäjät käyttävät termiä "Tweet" heidän viserrys apps. Kumma kyllä, mutta Twitter on jo pitkään yrittänyt rekisteröidä "Tweet" tavaramerkki Yhdysvalloissa, se on toistaiseksi epäonnistunut pyrkimyksistä huolimatta lähinnä siksi yhden tai useamman kolmannen osapuolen kehittäjä (t) todella voittaa heidät booli in - onnistuneesti - arkistointi ja tavaramerkit sisältävät sanan "tweets".


Nyt, Twitter on siirtynyt haastaa yksi niistä kehittäjät, verkkomainonnan palveluntarjoaja Twittad (katso käynnistää kattavuus ), joka yrittää peruuttaa jälkimmäisen rekisteröinti "Let Your Ad Meet Tweets" tavaramerkki.


Vuonna valitus , joka on upotettu alla, Twitter väittää seuraavasti:



Tämä toiminta johtuu tavaramerkin rekisteröinnin "Let Your Ad MEET tweets" by Twittad, LLC ("Twittad" tai "Vastaaja") yhteydessä verkkomainonnan käytettäviä palveluita Twitter. Vastaajan Let Your AD MEET tweets rekisteröinti epäoikeudenmukaisesti hyväkseen laajaa yhdistyksestä vievät julkiset merkin Tweet viserrys, ja uhkaa estää Twitter sen rekisteröinnistä ja oikeutettua käyttöä oman panoksensa.


Itse asiassa näyttää siltä, ​​että vastaaja on käytetty Let Your AD MEET tweets ainoastaan ​​yleinen lause viitata mainonnan yhteydessä Twitter itsensä, ja sellaisena se ei kykene palvelemaan kuin merkki, tekee rekisteröinti aihe peruutus tällä perusteella. Vaihtoehtoisesti, jos vastaaja pystyy osoittamaan käyttö Let Your AD MEET tweets kuin merkki, sen rekisteröinti on irtisanoa perustuu Twitter n ennestään oikeudet Tweet merkki.


Näin ollen Twitter pyrkii peruuttaminen Twittad n Let Your AD MEET tweets tavaramerkin rekisteröinnin alle Lanham lain 15 USC § 1052 (d), § 1064 ja § 1119.



Twittad perin tehtiin sen tavaramerkin hakemusnumero 2. heinäkuuta 2008. Niiden verkkosivuilla:


Olen ottanut yhteyttä Twittad, mutta ole kuullut takaisin vielä. Twitter Kommentit:



"Twitter on orgaaninen kasvu on ottanut monia muotoja, kuten laajalle levinnyt, sanakirja dokumentoitu yhdistys sana" Tweet "käytön kanssa Twitter. Se on etu meidän käyttäjien ja kehittäjien varten käsite "Tweet" tulee säilyttää estää sekaannuksia, joten olemme ryhtyneet toimiin suojellakseen sen merkityksen. "



Sanakirja dokumentoitu, oikeasti, sinä kysyt? Yup !


Vuonna Vastauksena tutkimuksen tekemän NyDailyNews.com jo maaliskuussa 2011, Twittad perustaja James Eliason myönsi, että Twitter oli ilmaissut "huolensa" yli Let Your


Smozzy väistää T-Mobile data suunnitelmia, toimittaa mobiili web tekstin päällä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/smozzy-dodges-t-mobile-data-plans-delivers-mobile-web-over-text/:


Maksat langattoman Internetin tiedot voidaan esimerkiksi hidastaa lompakko. Onneksi on olemassa Android-sovellukset kuten Smozzy että saat sinua pois tyyris luokkaan ja päälle tiedon valtatiellä tekstin kautta - tietoja ei ole suunnitelmaa tarvita. Sinun täytyy olla jäsen Magenta prikaati käyttää sitä, ja sinun rajoittamaton Viestit suunnitelma, mutta sen jälkeen on syytä sileä purjehdus ja vähän ylimääräistä odottelua. Toistaiseksi hyvin tarkistetaan App on edelleen yllään sen beta tag, ja on vain testattu Nexus S ja T-Mobile G2. Älä anna pienen langattoman kokeilujen estää sinua nauttimasta porsaanreiän-hyödyntämällä internetyhteys. Jokin kertoo meille tätä ratkaisua ei ehkä ole saatavilla pitkiä. Osuma lähde linkkiä koeajaa SMS'd net itse.

Smozzy väistää T-Mobile data suunnitelmia, toimittaa mobiili web yli tekstin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ExtremeTech | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: P2P vastuu jaettu yhteys?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i88madHVTRA/Ask-Slashdot-P2P-Liability-On-a-Shared-Connection:

Nimetön lukija kirjoittaa "Olen kämppäkaveri, joka vaatii käyttäen BitTorrent ottamatta minkäänlaista varotoimista. Hän on affiniteetti ladata materiaalia, joka on erittäin suosittu ja suuri riski. Hän sai varoituksen tunnettu mediajätti vuonna Aiemmin hänen tiedostojen jakamisen, mutta ei ole haastanut. Olemme äskettäin alkanut elää asunnossa yhdessä (yksi henkilö) ja jakaa Internet-yhteys ja IP-osoitteen. Jos hänen P2P toiminta johtaa joku yrittää ryhtyä oikeustoimiin , voisin olla vastuussa? Miten meidän syyttäjille erottaa meidän tietokoneita, jos me kaikki jaamme saman IP-osoitteen? Olisivatko he vain haastaa paljon meitä? " Jotkut lakimiehet varmasti haluavat saada katsoa kaiken toisella puolella yhteyden. Onko joku siellä ajautunut oikeudellisiin ongelmiin seurauksena jonkun toisen käyttöön yhteys?


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






FPV Servo ohjattu kone nappaa eeppinen loma materiaalia, tuo vanha perhe videoita häpeä (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/fpv-servo-controlled-plane-grabs-epic-vacation-footage-puts-old/:


Mennessä talven rullaa ympärillä, Alistair Roberts luultavasti muistamaan hänen kesäloma heckuva paljon paremmin kuin me muut. Miksi? Koska hän toi FPV kone nauhoittaa hänen maastopyöräilyyn lomaa Espanjan auringosta. Kanssa GoPro kamera asennettu servo-powered kehto, Alistair luotsannut kone siirtämällä päätään ja käyttää kaukosäädintä - kaikki toistavat ensimmäisen persoonan video ohjaamosta tulee pari suojalasit. Vuoteen pariliitoksen high tech lelu toisen GoPro hänen isän maastopyörä, ja paikallaan kamera päällä, Alistair pystyi luomaan mahtavan loman videoita 1200 - 1500 jalkaa ilmassa matkustaa ympäri 20kmph (12mph) - tapa viileämpi kuin yksikään niistä meidän isät kirjattu takaisin seuraavana päivänä. Tsekkaa video tauon jälkeen.



[Kiitos @ btudor]

Jatka käsittelyssä FPV Servo ohjattu kone jaossa eeppinen loma materiaalia, tuo vanha perhe videoita häpeä (video)


FPV Servo ohjattu kone nappaa eeppinen loma materiaalia, tuo vanha perhe videoita häpeä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 13:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Baskimaan MTB | lähde Vimeo | Lähetä | Kommentit

Kepler Löytää "Phantom" Eksoplaneetta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pu4IeapkauU/Kepler-Discovers-Phantom-Exoplanet:

astroengine kirjoittaa "Kepler-avaruusteleskooppi on havainnut extra-solar planeetalla hyvin outoa kiertoradalla. Joskus Kepler-19b hidastaa viidellä minuutilla aikana 9 päivän kiertoradalla. Muina aikoina se nopeuttaa viidellä minuutilla. Johannes Kelper n lakeja silmäkuopan dynamiikka koskaan sanonut taivaankappale voi mielivaltaisesti nopeuttaa ja hidastaa, toinen planeetta laitoksen on siis gravitationally toimivan Kepler-19b. Enter Kepler-19c, maailma ei ole havaittu, mutta sen painovoiman vaikutukset ovat. Tämä on ennennäkemättömän löytö, joka voisi mahdollisesti käyttää usean planeetan tähtijärjestelmissä löytää enemmän "Phantom" maailmoista, jotka olisivat muuten jääneet huomaamatta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






AT & T tiedostoja vastaus DoJ perässä, sanoo sääntelijät eivät vain ymmärrä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/atandt-files-response-to-doj-suit-says-regulators-just-dont-unde/:

AT & T & T

Ei ole mikään salaisuus tai yllätys, että AT & T on tyytymätön DoJ n päätöstä yrittää estää sen fuusion T-Mobile . Mutta julkilausumia on yksi asia, virallisesti arkistointi paperit tuomioistuimessa on toinen. Ma Bell antoi 25-sivuisen asiakirjan väittäen, että oikeusministeriön väitteet edustavat väärinymmärrystä markkinoilla ja erottaa kilpailemaan "innovatiivinen Upstarts," kuten MetroPCS ja US Cellular . AT & T: n lakimiesten huomauttaa, että T-Mo, on tällä hetkellä neljänneksi suurin tarjoaja, on menettää asiakkaita vuosia ja se on saksalainen emoyhtiö ei ehkä kiinnostunut investoimaan paljon sen parantamiseen. Sen sijaan AT & T on viettänyt 30000000000dollari kahden viime vuoden aikana parantaa verkon laatua ja kapasiteettia, mutta silti on vaikeuksia pysyä kysynnän. Emme voi sanoa argumentit ovat ilman voimassa, mutta hallitus pelkää markkinoita hallitsee vain kolme yritystä, joilla on vähän innovointihalukkuutta tai hintojen alentamiselle näyttää myös perusteltu. No, loisto virallisesti käynnistynyt 21. syyskuuta, jolloin Yhdysvaltain käräjäoikeudessa kuulemiset aloitetaan.

AT & T tiedostoja vastaus DoJ perässä, sanoo sääntelijät eivät ymmärrä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 12:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Associate Press | Lähetä | Kommentit

Mystery of Vanishing iTunes Luotto ei osoita Fading

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2GPMf59uso4/Mystery-of-Vanishing-iTunes-Credit-Shows-No-Sign-of-Fading:

E on MC (aukio) kirjoittaa "Back 28. marraskuuta 2010, joku alkoi kierre Applen Support Forums jostakusta menoja enemmän kuin 50 dollaria hänen iTunes Store luottoa iPhone apps. Että keskustelua kierre on sittemmin paisui yli 45 sivua, lähes 700 virkaa. "Joku - tai jokin ryhmä jonkun - näyttää olevan mahdollisuus kuluttaa iTunes-lahjakortin luottoa ilman lupaa, ostaa sovellukset että käyttäjät eivät halua. Ja joka on tekemässä hakkerointi näyttää melko hyvä siinä: satoja käyttäjiä ovat nähneet iTunes luotto varastettu, ja hakata ei osoita merkkejä hidastumassa, kymmenen kuukauden kuluttua se oli ensimmäinen raportoitu. " Apple on maksanut tiettyjä tilejä, mutta ei kaikissa tapauksissa. Apple ehdottaa, että hakata johtuu heikko, helposti guessable salasanat ja / tai phishing-hyökkäykset, joissa kuluttajia erehtykö salasanojen osaksi hakkereita "muodoista."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.