lørdag den 10. september 2011

In Battle Over "Tweet" Tavaramerkki, Twitter haastaa Twittad

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YpZaqmhzWTg/:

tweety

Saatat muistaa, että jo heinäkuussa 2009, Twitter tehty iso meteli siitä kehittäjät käyttävät termiä "Tweet" heidän viserrys apps. Kumma kyllä, mutta Twitter on jo pitkään yrittänyt rekisteröidä "Tweet" tavaramerkki Yhdysvalloissa, se on toistaiseksi epäonnistunut pyrkimyksistä huolimatta lähinnä siksi yhden tai useamman kolmannen osapuolen kehittäjä (t) todella voittaa heidät booli in - onnistuneesti - arkistointi ja tavaramerkit sisältävät sanan "tweets".


Nyt, Twitter on siirtynyt haastaa yksi niistä kehittäjät, verkkomainonnan palveluntarjoaja Twittad (katso käynnistää kattavuus ), joka yrittää peruuttaa jälkimmäisen rekisteröinti "Let Your Ad Meet Tweets" tavaramerkki.


Vuonna valitus , joka on upotettu alla, Twitter väittää seuraavasti:



Tämä toiminta johtuu tavaramerkin rekisteröinnin "Let Your Ad MEET tweets" by Twittad, LLC ("Twittad" tai "Vastaaja") yhteydessä verkkomainonnan käytettäviä palveluita Twitter. Vastaajan Let Your AD MEET tweets rekisteröinti epäoikeudenmukaisesti hyväkseen laajaa yhdistyksestä vievät julkiset merkin Tweet viserrys, ja uhkaa estää Twitter sen rekisteröinnistä ja oikeutettua käyttöä oman panoksensa.


Itse asiassa näyttää siltä, ​​että vastaaja on käytetty Let Your AD MEET tweets ainoastaan ​​yleinen lause viitata mainonnan yhteydessä Twitter itsensä, ja sellaisena se ei kykene palvelemaan kuin merkki, tekee rekisteröinti aihe peruutus tällä perusteella. Vaihtoehtoisesti, jos vastaaja pystyy osoittamaan käyttö Let Your AD MEET tweets kuin merkki, sen rekisteröinti on irtisanoa perustuu Twitter n ennestään oikeudet Tweet merkki.


Näin ollen Twitter pyrkii peruuttaminen Twittad n Let Your AD MEET tweets tavaramerkin rekisteröinnin alle Lanham lain 15 USC § 1052 (d), § 1064 ja § 1119.



Twittad perin tehtiin sen tavaramerkin hakemusnumero 2. heinäkuuta 2008. Niiden verkkosivuilla:


Olen ottanut yhteyttä Twittad, mutta ole kuullut takaisin vielä. Twitter Kommentit:



"Twitter on orgaaninen kasvu on ottanut monia muotoja, kuten laajalle levinnyt, sanakirja dokumentoitu yhdistys sana" Tweet "käytön kanssa Twitter. Se on etu meidän käyttäjien ja kehittäjien varten käsite "Tweet" tulee säilyttää estää sekaannuksia, joten olemme ryhtyneet toimiin suojellakseen sen merkityksen. "



Sanakirja dokumentoitu, oikeasti, sinä kysyt? Yup !


Vuonna Vastauksena tutkimuksen tekemän NyDailyNews.com jo maaliskuussa 2011, Twittad perustaja James Eliason myönsi, että Twitter oli ilmaissut "huolensa" yli Let Your


Ingen kommentarer:

Send en kommentar