lørdag den 10. september 2011

AT & T vastaa oikeusministeriön oikeusjuttu: T-Mobile paljon siunaus kuluttajille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/24RNPfzU6Y8/att-files-predictable-response-to-t-mobile-merger-lawsuit.ars:


Kuten lupasin, AT & T-yhdessä T-Mobile ja Deutsche Telekom-on jättänyt vastauksensa viime viikolla oikeusjutun estämällä sen ehdotetun sulautuman kanssa T-Mobile. Department of Justice säädettyihin huolensa kilpailun vähenemiseen, mutta AT & T "voimakkaasti kilpailuihin" niitä oletuksia, sillä fuusio on itse asiassa "hyvä kuluttajille."


AT & T ilmoitti, että se aikoi hankkia T-Mobile sen saksalaisen emoyhtiön Deutsche Telekomin 39000000000dollari maaliskuussa. Ei ole yllättävää, paljon kiinnitti huomiota senaatin antitrust komitea, senaattori Al Franken (D-MN) kutsuvan paljon " unfixable . " AT & T torjuta, väittäen T-Mobile ei ollut merkittävä kilpailija, ja ei ollut vakuuttava portfolio kehittyneitä langattomia laitteita. Keskittymä parantaa tehokkaasti AT & T: n verkkoon irrottamatta kilpailua markkinoilla, yhtiö sanoi.


Siellä oli paljon skeptisyyttä AT & T: n argumentteja, myös osa oikeusministeriölle. Viime viikolla se jätti oikeusjuttu estää sulautumisen vedoten rikkomisesta kilpailuoikeuden. "AT & T: n poistaminen T-Mobile itsenäisenä ja edullinen kilpailija poistaisi merkittävän kilpailuedun voimassa markkinoilla" DoJ sanoi tekemässään kantelussa.


AT & T vastustaa tätä näkemystä, mikä viittaa siihen, että Yhdysvaltojen oikeusministeriö ei ole todisteita siitä, että tämä on totta. Itse asiassa yhtiön virallista vastausta väittää, paljon on todella siunaus kuluttajille.


"Uusi verkko on enemmän kuin osiensa summa: seurauksena tekniikan tehokkuutta mahdollistamat Kaupan yhteenlaskettu kapasiteetti uusi yritys tulee olemaan huomattavasti suurempi kuin mitä yhtiöt voisi tehdä erikseen" mukaan vasteen jätti perjantaina liittovaltion tuomioistuimessa. "Tämä tarkoittaa tuotantomäärän lisääntymiseen, laadukkaampaa palvelua, vähemmän katkenneet puhelut, ja alhaisempia hintoja kuluttajille kuin ilman sulautumaa. Sijaan vähentää tuntuvasti kilpailua, yhdistetty yritys tuo tullessaan entistä kovempaan kilpailuun on jo vibrantly kilpailluilla markkinoilla."


AT & T ja Yhdysvaltojen oikeusministeriön on heidän ensimmäinen oikeussalissa kohtaavat ensi kuussa Washington DC: ssä.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar